AMD mi NVIDIA mı alınmalı

mehmetekn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Dün okulda arkadaşlarla bunun üzerine uzuncana konuştuk ama pek bir sonuç elde edemedik bu zamanda amd mi alınmalı yoksa nvidia mı nedenleriyle açıklarsanız çok güzel olur.

AMD çünkü F/P.

yazılımsal olarak nvidia,bu video sana yardımcı olucaktır.
bu videoda fanboylar nvidiayi iyi savunamamış bence dlss den bahseden bile yok amd nin yaşattığı sorunlardan da kimse bahsetmemiş wattman mavi ekran vs

Dün okulda arkadaşlarla bunun üzerine uzuncana konuştuk ama pek bir sonuç elde edemedik bu zamanda amd mi alınmalı yoksa nvidia mı nedenleriyle açıklarsanız çok güzel olur.
Amaca göre değişir, oyun oynayacaksan bütçen dahilindeki en iyi amd kartı al nvidia ile karşılaştırıp.

NVIDIA yazılım konusunda hiç sorun yaşamadım
Ama Aynı şeyi AMD için söyleyemem

Kesinlikle nvidia fp cunku aliyorsun sorunsuz calisiyor
Sorunlarla ugrasmiyorsun
Yazilimsal sorunu yok
Yayin acicaksan sorunlar yok
Ekran videosu cekeceksin sorunlar yok vs vs
Forumda o kadar cok sorun yasayan gordum ki amd yi savunmam asla

Düşük ve orta bütçede amd yüksek bütçede nvidia çünkü nvidia düşük ve orta bütçede birçok teknolijiden mahrum bırakıyor
bu videoda fanboylar nvidiayi iyi savunamamış bence dlss den bahseden bile yok amd nin yaşattığı sorunlardan da kimse bahsetmemiş wattman mavi ekran vs
NVIDIA yazılım konusunda hiç sorun yaşamadım
Ama Aynı şeyi AMD için söyleyemem
Modele göre değişir
genelde saf güç olarak amd önde oluyor ama nvidia yazılımsal olarak hemen one geçiyor amd bu yazılımı seri bir şekilde geliştiremez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle nvidia fp cunku aliyorsun sorunsuz calisiyor
Sorunlarla ugrasmiyorsun
Yazilimsal sorunu yok
Yayin acicaksan sorunlar yok
Ekran videosu cekeceksin sorunlar yok vs vs
Forumda o kadar cok sorun yasayan gordum ki amd yi savunmam asla
şu an kullandığın kartta çok sorun yaşadın mı

genelde saf güç olarak amd önde oluyor ama nvidia yazılımsal olarak hemen one geçiyor amd bu yazılımı seri bir şekilde geliştiremez mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an kullandığın kartta çok sorun yaşadın mı
nvidia bile bir günde dlss çıkarmadı yılların emeği nerdeyse amd çok geride rx500 serisinden beri yazılımsal sorunları var seri bi şekilde geliştiremezler demek oluyor bu
birde amd fiyatına nazaran güç olarak önde yani bi 6600 ile 3060 ın farkı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri