Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Daha çok antrenman yaparak. Bir de şutları hızlı çekmektense isabete odaklan.Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Hocam antrenman yapıyorum fakat gelişme yok.Daha çok antrenman yaparak. Bir de şutları hızlı çekmektense isabete odaklan.
Mantık basit. Devam et, bol bol video izle ve pes etme. Bir yerde mutlaka denklem kırılır. Yaş kaç bu arada?Hocam 1 aydır antrenman yapıyorum fakat gram gelişme yok.
14. Peki hangi antrenmanları yapmamı önerirsiniz?Mantık basit. Devam et, bol bol video izle ve pes etme. Bir yerde mutlaka denklem kırılır. Yaş kaç bu arada?
Aga yetenek olmadan olmuyor zaten torpil gibi bir şansında yoksa yol yakınken vazgeçŞutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?
Profesyonel olarak düşünüyorsan biraz geç bir yaş onu söyleyeyim. Bence yaş ortalaması yüksek olan sporları da deneyebilirsin. Mesela dövüş sporları. Dövüş sporcularını prime dönemleri genelde 30-35 li yaşlarda oluyor. Futbolda ise daha genç yaşta başlamak önemli. Bence hiç olmasa bile diğer sporlara da bir şans vermeni tavsiye ediyorum. BJJ ve MMA sporlarına bakabilirsin.
Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.Aga yetenek olmadan olmuyor zaten torpil gibi bir şansında yoksa yol yakınken vazgeç
Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürlerProfesyonel olarak düşünüyorsan biraz geç bir yaş onu söyleyeyim. Bence yaş ortalaması yüksek olan sporları da deneyebilirsin. Mesela dövüş sporları. Dövüş sporcularını prime dönemleri genelde 30-35 li yaşlarda oluyor. Futbolda ise daha genç yaşta başlamak önemli. Bence hiç olmasa bile diğer sporlara da bir şans vermeni tavsiye ediyorum. BJJ ve MMA sporlarına bakabilirsin.
Hevesini kırmak gibi olmasın ama çok zor. Fakat dediğim gibi dövüş sporları için yaşın erken bile sayılabilir. Bu yaşta başlarsan çok gelişirsin emin ol.Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Tabi ki senin kararın, senin hayatın. Benimki sadece tavsiye.Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler![]()
Hocam başka ne kaldı. Topa hızlı vurmakla olmaz. Yetenek lazım. Ben de futbolu hem izlemeyi hem oynamayı çok severim ama kötü oynuyorum.Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Tamamdır.Hocam başka ne kaldı. Topa hızlı vurmakla olmaz. Yetenek lazım. Ben de futbolu hem izlemeyi hem oynamayı çok severim ama kötü oynuyorum.
Ben de onu diyecektim ama heves kırmamak için söylemedim. Pas ve top kontrolü futbol'un miheng taşıdır.Hocam başka ne kaldı. Topa hızlı vurmakla olmaz. Yetenek lazım. Ben de futbolu hem izlemeyi hem oynamayı çok severim ama kötü oynuyorum.
Ya vazgec ya cok asıl full kondisyon tekrari yap futbol altyapisina giren arkadaslarim var benden kotu oynuyodu birden gelisti.Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?