Futbolu kötü oynamak

Messinin kramponu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Şutlarım ve paslarım hızlı ama isabetsiz. Top sürüşüm kötü çalımlarım kötü. Ne yapabilirim?

Profesyonel olarak düşünüyorsan biraz geç bir yaş onu söyleyeyim. Bence yaş ortalaması yüksek olan sporları da deneyebilirsin. Mesela dövüş sporları. Dövüş sporcularını prime dönemleri genelde 30-35 li yaşlarda oluyor. Futbolda ise daha genç yaşta başlamak önemli. Bence hiç olmasa bile diğer sporlara da bir şans vermeni tavsiye ediyorum. BJJ ve MMA sporlarına bakabilirsin.

Aga yetenek olmadan olmuyor zaten torpil gibi bir şansında yoksa yol yakınken vazgeç
Hocam hiçmi yok? Sadece şutlarım isabetsiz ve top hakimiyetim kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Profesyonel olarak düşünüyorsan biraz geç bir yaş onu söyleyeyim. Bence yaş ortalaması yüksek olan sporları da deneyebilirsin. Mesela dövüş sporları. Dövüş sporcularını prime dönemleri genelde 30-35 li yaşlarda oluyor. Futbolda ise daha genç yaşta başlamak önemli. Bence hiç olmasa bile diğer sporlara da bir şans vermeni tavsiye ediyorum. BJJ ve MMA sporlarına bakabilirsin.
Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler 🙂

Hevesini kırmak gibi olmasın ama çok zor. Fakat dediğim gibi dövüş sporları için yaşın erken bile sayılabilir. Bu yaşta başlarsan çok gelişirsin emin ol.

Hocam dövüş sporları pek ilgimi çekmiyor. Yinede teşekkürler 🙂
Tabi ki senin kararın, senin hayatın. Benimki sadece tavsiye.

Geri