Çözüldü✓ 4000 serisi ekran karti

Daryl7

80+
Reaksiyon skoru
92
Herkese merhaba, msi 3060 gaming z trio 3 fanlı ekran kartim var sıfır daha hiç kullanılmadı 1 buçuk yıl garantisi devam ediyor onu satıp yeni çıkan rtx 4070 yada 4060 serisi çıkacak olan bir ekran karti almalıyım, rtx 3060 aralarında perfonmans farki çok olur

Herkese merhaba, msi 3060 gaming z trio 3 fanlı ekran kartim var sıfır daha hiç kullanılmadı 1 buçuk yıl garantisi devam ediyor onu satıp yeni çıkan rtx 4070 yada 4060 serisi çıkacak olan bir ekran karti almalıyım, rtx 3060 aralarında perfonmans farki çok olur
Performans farkı çok olur ama fiyat farkı da olur şuan 2.el piyasası çok düştü yani onu şuan satsan üstüne kaç bin lira koyarak 4060alabiliceksin muamma

Performans farkı çok olur ama fiyat farkı da olur şuan 2.el piyasası çok düştü yani onu şuan satsan üstüne kaç bin lira koyarak 4060alabiliceksin muamma
Benim ekran karti sıfır hocam hiç kullanmadım 10k satarsak iyi bir rakam, şuan benim kartan vatanda 15k ya satılıyor, dediğin gibi üstüne ne kadar daha para koyarız orası muamma

Benim ekran karti sıfır hocam hiç kullanmadım 10k satarsak iyi bir rakam, şuan benim kartan vatanda 15k ya satılıyor, dediğin gibi üstüne ne kadar daha para koyarız orası muamma
RTX 3060 piyasası max 7-7.5 o da enayi yakalarsan artık sen elindeki kartı 6-7 arası bir şey say. 15K' Ya 3080 alınıyor SIFIR. 10k' ya da ikinci el 3070 alırsın zorlarsan

Vatanda 15k diye bakmaman lazım ayrıca sen sıfır desen de o kart artık ikinci el vatan büyük kazık rtx 3060lar şuan 7.5a zor satiliyo ikinci elde yani en fazla 6.5-7gibi satabilifsin kartı o paraya da 4060alamazsin

RTX 3060 piyasası max 7-7.5 o da enayi yakalarsan artık sen elindeki kartı 6-7 arası bir şey say. 15K' Ya 3080 alınıyor SIFIR. 10k' ya da ikinci el 3070 alırsın zorlarsan
Dediğim fiyata satınca haberleşiriz hocam 😎
Post automatically merged:

Upgrade düşüncen güzel ama ticari mantık olmamış😎
Ben ticaret adamıyım hocam kaygın olmasın satılır o fiyata rahat😁

10kya rtx 3060ı mümkün değil satamazsin sıfırı zaten çok daha ucuz 10kya ikinci elden 3070ler satiliyo

Bendede gaming x 3060 var bana 7k ver gerisi senin olsun.

İnandın galiba 10a satacağına sen :D

İnandın galiba 10a satacağına sen :D
Tabi 10k dan fazla da satabilirim, satınca sana da bilgi veririm haber gelmesse de satmaktan vazgeçmişim demektir 😂

10kya rtx 3060ı mümkün değil satamazsin sıfırı zaten çok daha ucuz 10kya ikinci elden 3070ler satiliyo
Benim olan modelden sıfır bulsana bana 8k ya

10 bine anca mağara adamı alır 12500 e sıfır 3070 ti satılıyor
Link atsana bana sipariş, marka ne bakalim

Bendede gaming x 3060 var bana 7k ver gerisi senin olsun.
Senin ikinci el ama fark burda

Aradaki fiyat farkini verebilecek misiniz ve buna ihtiyaç varmi onu sormak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,509
Üyeler
191,116
Son üye
aminenuritisme
Geri