🔥İndirim Ryzen 7 5800x3D 8395 TL

İşlemcide garantilik durum olması binde bir olasılık falan. Onda da Amazon mağdur etmez zaten.
Donanım haberde var bir konu binde bir olsa da denk geliyor hocam, amazon mağdur etmez orasına lafım yok zaten tek sıkıntı yurt dışı ürün gönderimlerinde bu aralar sıkıntılar var

Abdullah'ın paylaştığı verilere göre, 7950x ile 5800x3d bile oyunlarda kafa kafaya neredeyse

Sağ olun hocam.Peki amazon germany siparişlerinde 150 doları geçen ürünlerde ek bir ücret ödüyor muyuz biliyor musunuz?
Ürün ups ile gelirse vekaletname çıkarıyorsunuz sadece vakelatname ile hallediyorlar, fakat diğer kargo firmaları ile gelirse hem vekaletname ve ayrıca ek vergiler çıkıyor onları da siz karşılıyorsunuz. Upsnin amazon ile anlaşması olduğu için bu çıkan ek vergileri size yansıtmadan amazondan tahsil ediyorlar sonuç olarak kargonun hangi firma ile geleceği önemli.

Ürün ups ile gelirse vekaletname çıkarıyorsunuz sadece vakelatname ile hallediyorlar, fakat diğer kargo firmaları ile gelirse hem vekaletname ve ayrıca ek vergiler çıkıyor onları da siz karşılıyorsunuz. Upsnin amazon ile anlaşması olduğu için bu çıkan ek vergileri size yansıtmadan amazondan tahsil ediyorlar sonuç olarak kargonun hangi firma ile geleceği önemli.
Sağ olun,şans işi yani.

Hayır ödemezsin burada ne ödüyorsan o kadar.
Ürün yurtdışından geleceği için kesin ödenemez denmez hocam, yurt dışından kargo ile ürün getirmenin sınırı 150 euroya çekildi 1 mayıs itibariyle. Gelen ürün ups ile geliyorsa sadece ek ücret olarak vekaletname masrafı çıkar onun ile halledilir ups harici bir kargo firması ile geliyorsa gümrükten ürünü çekmek için gümrük müşaviri tutturmaları büyük ihtimal kesin demiyorum bu arada(gümrük muhafaza memurunun insiyatifine kalmış bir durum)

Ürün yurtdışından geleceği için kesin ödenemez denmez hocam, yurt dışından kargo ile ürün getirmenin sınırı 150 euroya çekildi 1 mayıs itibariyle. Gelen ürün ups ile geliyorsa sadece ek ücret olarak vekaletname masrafı çıkar onun ile halledilir ups harici bir kargo firması ile geliyorsa gümrükten ürünü çekmek için gümrük müşaviri tutturmaları büyük ihtimal kesin demiyorum bu arada
Gümrük müşaviri tutmak için takılması gerekiyor. Takılmazsa zaten bir sorun yok. Çoğu ürün takılmıyor. Çok nadir takılma oluyor. 5000 TL ye ürün getirdik direk geldi. Burada 1 arkadaşında 1000 TL lik klavyesi takıldı. 150 euro ile alakalı değil yani. Siparişi iptal edersen paran geliyor zaten hemen.

Gümrük müşaviri tutmak için takılması gerekiyor. Takılmazsa zaten bir sorun yok. Çoğu ürün takılmıyor. Çok nadir takılma oluyor.
150 euro üzeri ürünlerin çoğu takılıyor bu bilgileri buraya son 1 yılda amazon ve newegg üzerinden 100 parçaya yakın ürün almış birisi olarak yazıyorum

Cümlemi devam ettirdim sonra.
Yukarıda belirttim bu durum zaten gümrük muhafaza memurunun insiyatifinde görmezden gelebilir sonuç olarak gümrükte takılsa da kaybedilecek bir şey yok en kötü gümrükten ürün iade edilir olan kredi kartının 1 aylık ürün kadar bakiyesinin bloklanması olur başka bir sakıncası yok

Yukarıda belirttim bu durum zaten gümrük muhafaza memurunun insiyatifinde görmezden gelebilir sonuç olarak gümrükte takılsa da kaybedilecek bir şey yok en kötü gümrükten ürün iade edilir olan kredi kartının 1 aylık ürün kadar bakiyesinin bloklanması olur başka bir sakıncası yok
Takıldığı zaman zaten direk iade başlıyor. Amazonda İthalat vergisini ödüyorsan başka ücret çıkmaz.

Takıldığı zaman zaten direk iade başlıyor. Amazonda İthalat vergisini ödüyorsan başka ücret çıkmaz.
Dostum aynı şeylerden bahsediyoruz zaten, sen diyorsun ki kesin takılmaz bu 150 euro kuralı neden konuldu ? :). Ayrıca ürün gümrükte takılınca direk iade başlamıyor kargo firması alıcı kişiye bilgi veriyor ürünü ya gümrük müşavirliği ile çekin yada iade edin diye upsde ürün takılırsa vekaletname çıkarıyorsunuz çıkan gümrük müşavirliği masrafı,antrepo masrafı vs vs amazona yansıtıyorlar fakat diğer diğer kargo firmalarının amazon yada newegg ile anlaşması yok haliyle gümrükte takılınca bütün masraflar alıcıya ait oluyor

Geri