Steam charts çıktı!!!

Konulara up yazarak yükseltmeye çalışmak yasak, ondan dolayı uyarı almış olmayasın? Dümdüz spama giriyor işte.

Bunun eleştiri olduğunu anlamak için 'Her şeyi görebildikleri loglarda bu mesajın daha önce bir kez yazıldığını ve devamında konu yükseltildiği için yenilendiğini kontrol etmeden uyarı verdikleri için tembelliklerini eleştiriyorum' demem gerekmiyor şu çıkarmı yapmak için üstün zekalı olmaya gerek yok hadi diyelim eleştri değil sanane?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle 3-5 mesajlı tipler nickimizin altındaki 80+ yazılarını maharet sanıp mesaj kasmak için bu tarz şeyler yazdığımızı düşünüp ciddi ciddi raporluyor ve bu rapor moderasyon ekibi tarafından ciddiye alınıyor daha ne diyebilirim :D
Hocam iyisiniz değil mi? Hadi biri laf atar anlarım burada sizle olabildiğince sakin konuşmaya çalışıyorum modlar spam olarak işaretlediyse benim suçum ne? Ayrıca eleştiri olmadığı ortada “üstün zekalı”

Son düzenleme:
benim 50 mesajım olsa nolur 10 k mesajım olsa nolcak onu söylersen iyi olr
10k mesaja 1 isim değiştirme hakkı daha veriyorlar :D (ve haklılar bence)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konulara up yazarak yükseltmeye çalışmak yasak, ondan dolayı uyarı almış olmayasın? Dümdüz spama giriyor işte.
bende daha önce yazdım birkaç kez uyarı veya ban alabilirim.

Hocam iyisiniz değil mi? Hadi biri laf atar anlarım burada sizle olabildiğince sakin konuşmaya çalışıyorum modlar spam olarak işaretlediyse benim suçum ne? Ayrıca eleştiri olmadığı ortada “üstün zekalı”
O zaman seni ilgilendirmeyen bir konuya atlamayacaktın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,944
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri