Neler Yeni

Steam charts çıktı!!!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konulara up yazarak yükseltmeye çalışmak yasak, ondan dolayı uyarı almış olmayasın? Dümdüz spama giriyor işte.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Bunun eleştiri olduğunu anlamak için 'Her şeyi görebildikleri loglarda bu mesajın daha önce bir kez yazıldığını ve devamında konu yükseltildiği için yenilendiğini kontrol etmeden uyarı verdikleri için tembelliklerini eleştiriyorum' demem gerekmiyor şu çıkarmı yapmak için üstün zekalı olmaya gerek yok hadi diyelim eleştri değil sanane?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle 3-5 mesajlı tipler nickimizin altındaki 80+ yazılarını maharet sanıp mesaj kasmak için bu tarz şeyler yazdığımızı düşünüp ciddi ciddi raporluyor ve bu rapor moderasyon ekibi tarafından ciddiye alınıyor daha ne diyebilirim :D
Hocam iyisiniz değil mi? Hadi biri laf atar anlarım burada sizle olabildiğince sakin konuşmaya çalışıyorum modlar spam olarak işaretlediyse benim suçum ne? Ayrıca eleştiri olmadığı ortada “üstün zekalı”

Son düzenleme:

Maykıl

80+ Silver
benim 50 mesajım olsa nolur 10 k mesajım olsa nolcak onu söylersen iyi olr
10k mesaja 1 isim değiştirme hakkı daha veriyorlar :D (ve haklılar bence)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konulara up yazarak yükseltmeye çalışmak yasak, ondan dolayı uyarı almış olmayasın? Dümdüz spama giriyor işte.
bende daha önce yazdım birkaç kez uyarı veya ban alabilirim.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam iyisiniz değil mi? Hadi biri laf atar anlarım burada sizle olabildiğince sakin konuşmaya çalışıyorum modlar spam olarak işaretlediyse benim suçum ne? Ayrıca eleştiri olmadığı ortada “üstün zekalı”
O zaman seni ilgilendirmeyen bir konuya atlamayacaktın

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
O zaman seni ilgilendirmeyen bir konuya atlamayacaktın
Beni ilgilendirmeyen konu 😀 steam hakkında açılan konuyu sohbet konusuna çevirmişsin.

Not : Bence artık konuyu kapatalım.

Son düzenleme:
Top Bottom