mk110 klavye basımı ciddi anlamda ağır ve rgb seviyorsanız uygun değil çünkü rgbleri görmek için tamamen yukarıdan aşağıya bakmanız gerekiyorFarklı anlamışım cümleyi kusura bakmayın. Valla bilemiyorum ikisinden birini alacağım. Biraz daha düşünmeye vaktim var zaten hemen almayacağım.
Gece kullanımında nasıl? Yani RGB Manyağı değilim ama ışıklandırma benim için önemli.mk110 klavye basımı ciddi anlamda ağır ve RGB seviyorsanız uygun değil çünkü rgbleri görmek için tamamen yukarıdan aşağıya bakmanız gerekiyor
hocam aşırı deneyimleyemedim ama inceleme videosu bırakabilirim:Gece kullanımında nasıl? Yani RGB Manyağı değilim ama ışıklandırma benim için önemli.
Sanırım Saber RGB Red Switch alacağım.hocam aşırı deneyimleyemedim ama inceleme videosu bırakabilirim:aralarında en gerçek bu geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum 320 liraya membran klavye alacaksan bol bol özelliği bir zahmet olsun değil mi ? ben bunda şahsen göremedim.
?Sanırım Saber RGB Red Switch alacağım.
Tuşlara algılaması için biraz sert basmak gerekiyormuş ve Yazılımı yok. RGB side pek yeterli gelmedi. Bilemedim hangisini alacağımı.Mk110.
mk110 ezer geçer ama mekanik istiyorsan saber RGB kötü değil
Ezer geçer derken kast ettiğiniz şeyi anlamıyorum. Neden saber yerine mk110.
mk110 sesiz diye dedim red swwitch inde bir sesi var sonuçta ama saber rgb de alınabilir alınamaz demiyom ama ışıkları bir süre sonra bayıyor .Tuşlara algılaması için biraz sert basmak gerekiyormuş ve Yazılımı yok. RGB side pek yeterli gelmedi. Bilemedim hangisini alacağımı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ezer geçer derken kast ettiğiniz şeyi anlamıyorum. Neden saber yerine mk110.
Neden?Saber RGB kullanıyorum. Bu klavyeyi alırken şimdiki aklım olsa MK110 alırdım.
Kapatırız hocam ayıpsınmk110 sesiz diye dedim red swwitch inde bir sesi var sonuçta ama saber RGB de alınabilir alınamaz demiyom ama ışıkları bir süre sonra bayıyor .
o zaman sıkıntı yokKapatırız hocam ayıpsınHafif de olsa bir sesi olmasını istiyorum o yüzden mem-chanic ve blue switch yerine red switch almak istiyorum.