3060 lı pc aldım yorum yaparmısınız

Hayırlı olsun ama bu devirde ne olursa olsun kaçıncı nesil olursa olsun, 4 çekirdekli işlemci tavsiye etmiyorum.
Kral oyun performansı r5 5500 ile aynı olduğu için çok dert etmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyi değiştirdiniz
Hiçbirşeyi değiştirme yapılamıyor

Hayırlı olsun gayet güzel güle güle kullanın.
Çok teşekkürler olmayanlarada nasip olur olur inşallah

Kral oyun performansı r5 5500 ile aynı olduğu için çok dert etmedim

Hiçbirşeyi değiştirme yapılamıyor

Çok teşekkürler olmayanlarada nasip olur olur inşallah
sistem 13.773Tl siz 14.699 tl ödemişsiniz ya neyi değiştirdiniz diyor arkadaş

Ben de daha yeni 3060lı sistem sattım acaba alsam mı diye kararsızım r5 5600 modelini şimdi kdv indirimi falan gelecekmiş önümüzdeki ay acaba ne olur ne olmaz bilmiyorum bekleyeceğim sanırım

sistem 13.773Tl siz 14.699 TL ödemişsiniz ya neyi değiştirdiniz diyor arkadaş

Ben de daha yeni 3060lı sistem sattım acaba alsam mı diye kararsızım r5 5600 modelini şimdi kdv indirimi falan gelecekmiş önümüzdeki ay acaba ne olur ne olmaz bilmiyorum bekleyeceğim sanırım
Kral kdv indirimi geliyor bi yandanda dolar çıkıyor belli olmuyor ama bekle uygun sistemler geliyor

Hayirli olsun

sistem 13.773Tl siz 14.699 TL ödemişsiniz ya neyi değiştirdiniz diyor arkadaş

Gaming gentr nin sayfasında bi sorun vardı heralde linkte öyle yazıyor ama sepete ekleyince değişiyor fiyat yani bileyi değiştirmedim

Teşekkürler

12400f 3060 lı modartı o fiyata sattım dostum,keşke sahibindene falan bir baksanız almadan,güzel fırsatlar yakalayabilirsin.

Geri