Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 816
Yeni üyelere 1tl kaçırmayın kartta bonus vardı 28 kuruşa geldi
Konu açıldı mı bilmiyorum.Açıldıysa kapatabilirsiniz.
Geçen günlerde açıldı konusuSanırım konusu açılmadı ayda 1 liraya blu tv mis gibi
forum.donanimarsivi.com
amazon prime video bayıldıYeni üyelere 1tl kaçırmayın kartta bonus vardı 28 kuruşa geldiKonu açıldı mı bilmiyorum.Açıldıysa kapatabilirsiniz.
Geçen günlerde açıldı konusu
Pardon
Hocam yeni üyelere 100/50 indirim kodu veriyor mu ? Ona göre ben de hesap açayım.Yeni üyelere 1tl kaçırmayın kartta bonus vardı 28 kuruşa geldiKonu açıldı mı bilmiyorum.Açıldıysa kapatabilirsiniz.
Hocam ne alacaksınız sepete ekleyip deniyimHocam yeni üyelere 100/50 indirim kodu veriyor mu ? Ona göre ben de hesap açayım.
Hocam geç gördüm kusura bakmayın, cistuss antivirüs ve strepsils pastil almayı düşünüyorum indirimle beraber size zahmet bakarsanız sevinirim.Hocam ne alacaksınız sepete ekleyip deniyim
Olmuyor hocam bu arada geçmiş olsun kim kullanacaksaHocam geç gördüm kusura bakmayın, cistuss antivirüs ve strepsils pastil almayı düşünüyorum indirimle beraber size zahmet bakarsanız sevinirim.
Ben kullanıcam hocam boğazımda biraz yanma vardı, sağ olun. Acaba hangi ürünler için geçerli veya böyle pastiller için bir indirim var mı ? Toplu söylemeyi düşünüyorum daha ucuza geliyor. Eczaneden almaya kalksan baya tuzlu çıkıyor.Olmuyor hocam bu arada geçmiş olsun kim kullanacaksa
Bir sürü kupon var ama hep saçma sapan kupon var.Giyim telefon benzeri kuponlar. İlaç sektöründe hiç indirim göremedim saddece kargı ücretsiz oluyor onun dışında ilaç olarak bi avantajı yokBen kullanıcam hocam boğazımda biraz yanma vardı, sağ olun. Acaba hangi ürünler için geçerli veya böyle pastiller için bir indirim var mı ? Toplu söylemeyi düşünüyorum daha ucuza geliyor. Eczaneden almaya kalksan baya tuzlu çıkıyor.