Sivilce izi ve akne nasıl geçer?

Cildiyeden randevu alıp bir doktora görünüyorsun sana uygun ilaçları veriyor. Başkalarının kullandığı sende olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Ben de vaktiyle doktora gitmiştim akne ve izlerden eser kalmadı.

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl
Cildiyeden randevu alıp bir doktora görünüyorsun sana uygun ilaçları veriyor. Başkalarının kullandığı sende olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Ben de vaktiyle doktora gitmiştim akne ve izlerden eser kalmadı.
Ne kadar sürede geçti hocam ?

aile hekımıne git azitro yaz de artık sıvılcen yok

ortalama kaç yaşında gidilmeli

Doktorların kullandırdığı ürünler iyileşmeme hiç etki içinde bulunmadı.
Zaten çok yeşillik yiyordum sağlıklı bir cilt için fazla yeşillik yemek ve fazla su içmek önemlidir, bir ara çok fazla sivilce çıkmıştı bir kaç ay kalıp geçti.
Sivilcelerin ilacı benim için çok fazla yeşillik tüketmektir.

çay ağaçlı sabun, keçi sütlü sabun, arı sütü ballı lifli sabun ve çay ağacı yağı sivilceleri yok ettiği gibi sivilce lekelerine de çözümdür.
(bu arada nereden biliyorsunda kesin konuşuyorsun diye soran olursa aktar dükkanım var ve bu işin eğitimini aldım.)

çay ağaçlı sabun, keçi sütlü sabun, arı sütü ballı lifli sabun ve çay ağacı yağı sivilceleri yok ettiği gibi sivilce lekelerine de çözümdür.
(bu arada nereden biliyorsunda kesin konuşuyorsun diye soran olursa aktar dükkanım var ve bu işin eğitimini aldım.)
hocam hangisin alayım ?

Geri