🔥İndirim Ev gereçlerinde %57'ye Varan İndirimler!

merter73

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
393

AVvXsEj7YbV85dV2RtJmjbXwi5ahvHuWYpnRulyXLYTnXrOYwChmOXz2JBc3rUZj42C_VyMAHzO_jMCKnmbGu7xrxEL3zudq1ZxRqYKtF8XCojtLZtN9hMHYUTigjNEJB4FDWZj9jM6a9VPErzf4ct0irz-k60R-iUOn5ouOLxv5lMzV4cr9sON1pFAM_Buz=w640-h444

Mobilden atılan amazon linkleri şirket bilgisayarında açılmıyor ya. Şunun bilgisayar şinkini atabilcek var mı?

Mobilden atılan amazon linkleri şirket bilgisayarında açılmıyor ya. Şunun bilgisayar şinkini atabilcek var mı?
https://www.amazon.com.tr/deal/5fc9...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak hocam bu linki kopyalayıp chrome url yapıştırırsanızda açıyor aynı sorun bendede vardı öyle hallettim :)

Bu ay amazon saolsun Darbeli matkap matkap ucu seti şarjlı vidalama ufak spiral makinesi 1 adet gravür makinesi terazi ve 1kg yakın 8lk dübel vida ne ararsan hepsini 1k ya hallettim.
Kolay gelsin evde tadilat var heralde.

Kolay gelsin evde tadilat var heralde.
Banyo mobilyaları değiştirdim. Klozet taşı filan tam 98cm lik dresuar alanı vardı dresuar 1m geldi kapı pervazını gravür ile milim keserek otutturdum. Ama bu aldığım aletler her evde muhakkak olması gereken temel şeyler bence ummadığın anda ihtiyacı oluyor.

Banyo mobilyaları değiştirdim. Klozet taşı filan tam 98cm lik dresuar alanı vardı dresuar 1m geldi kapı pervazını gravür ile milim keserek otutturdum. Ama bu aldığım aletler her evde muhakkak olması gereken temel şeyler bence ummadığın anda ihtiyacı oluyor.
Bana da böyle bir set lazım aldığınız ürünler nelerdir atabilir.misiniz dediğiniz gibi her eve lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,500
Üyeler
187,521
Son üye
Batwo91
Geri