LEVEL dergisi

Reaksiyon skoru
74
2,3 aydır LEVEL dergisini takip ediyorum abone olmayı düşünüyorum sizce verdiğim paraya değermi ??
veya 12 sayılık set de alabilirim 2 dergi bedavaya geliyor (12 sayıyı sadece içindeki 1 adet half life posteri için alıyoruda olabilirim)

Devir internet devri gerek yok bence.

Ben de sürekli alıyorum. Abone olma biraz da size bağlı. Ben okuyorum ve seviyorum derseniz bence boşuna gitmez ama yok arada sırada bakarım ya da posterleri güzel falan diyorsanız bence israf olur.

2,3 aydır LEVEL dergisini takip ediyorum abone olmayı düşünüyorum sizce verdiğim paraya değermi ??
veya 12 sayılık set de alabilirim 2 dergi bedavaya geliyor (12 sayıyı sadece içindeki 1 adet half life posteri için alıyoruda olabilirim)
Eğer okumayı seviyorsan alınır ama arkadaşım posterler için alıyor öyle yapacaksan para israfı.

Yok o biraz işin şakası çizerim ben.Gerçekten kendim yapıp asıyorum :)
güzel yetenek ben daha keşfedemedim hangi yönde başarılı olduğumu sade sporda bikaç madalyam var :D konu nereye geldi yaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer okumayı seviyorsan alınır ama arkadaşım posterler için alıyor öyle yapacaksan para israfı.
tabiikide okuyorum sadece LEVEL dergisi derginin sonunda biraz zırvalıyor

Yok o biraz işin şakası çizerim ben.Gerçekten kendim yapıp asıyorum :)
örnek atma imkanınız varmı ? merak ettim doğrusu

güzel yetenek ben daha keşfedemedim hangi yönde başarılı olduğumu sade sporda bikaç madalyam var :D konu nereye geldi yaa

tabiikide okuyorum sadece LEVEL dergisi derginin sonunda biraz zırvalıyor

örnek atma imkanınız varmı ? merak ettim doğrusu
Dostum ben aslında portre çiziyorum.Bazılarının da poster baskılarını alıp asıyorum.Buradakiler de birkaçı.

Ekler

• IMG_20200614_223633.webp
    IMG_20200614_223633.webp
    38.7 KB · Hit: 52
Dostum ben aslında portre çiziyorum.Bazılarının da poster baskılarını alıp asıyorum.Buradakiler de birkaçı.
güzel fikir bende deneyebilirim ama internet kafeden renkli çektiremiyorum hepsi yaşlı olduğu için resimler gariplerine gidiyor

güzel fikir bende deneyebilirim ama internet kafeden renkli çektiremiyorum hepsi yaşlı olduğu için resimler gariplerine gidiyor
Baskı işi farklı internet kafe baskısı işini görmez zaten hiç uğraşma.Bu benim bir nevi yan işim olduğu için ilgiliyim zaten.

Turkcell kullanıyorsanız zaten size ücretsiz.
Dergilik uygulaması var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,135
Üyeler
190,314
Son üye
ossaka
Geri