NORRRMAAANNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
oldu mu hocamYardımın için teşekkür ederim.
oldu mu hocamYardımın için teşekkür ederim.
Deneyip yazacağım.oldu mu hocam
Maalesef son çarem o olacak.ben wifi kanalını değiştirip çözmüştüm çok saçma ama yaramıştı
hocam sadece bilgisayar mi gormuyor wifiyiMaalesef son çarem o olacak.
telefonlar bağlı sadece bilgisayarım görmüyor.hocam sadece bilgisayar mi gormuyor wifiyi
hocam peki sadece sizin wifiyi mi gormuyor pctelefonlar bağlı sadece bilgisayarım görmüyor.
forum.donanimarsivi.com
eğer sadece sizinkini gormuyorsa kullandiginiz internet saglayici hizmetlerini arayip modemin ismini degistirmesini isteyin
ama durumu anlatın pc wifiyi gormuyor diyin onlar zaten kendisi bu teklifi sunuyoreğer sadece sizinkini gormuyorsa kullandiginiz internet saglayici hizmetlerini arayip modemin ismini degistirmesini isteyin
eğer bu da olmazsa beni alıntılayıp olmadı yazın son bir sey var aklımdaeğer sadece sizinkini gormuyorsa kullandiginiz internet saglayici hizmetlerini arayip modemin ismini degistirmesini isteyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama durumu anlatın pc wifiyi gormuyor diyin onlar zaten kendisi bu teklifi sunuyor
Yardımların için çok teşekkür ederim son çare modem fabrika ayarlarına döndürünce oldu.eğer sadece sizinkini gormuyorsa kullandiginiz internet saglayici hizmetlerini arayip modemin ismini degistirmesini isteyin
ama durumu anlatın pc wifiyi gormuyor diyin onlar zaten kendisi bu teklifi sunuyor
eğer bu da olmazsa beni alıntılayıp olmadı yazın son bir sey var aklımda
IP mi sifirlandi yani siz mi yaptinizYardımların için çok teşekkür ederim son çare modem fabrika ayarlarına döndürünce oldu.
Valla bir şey yapmadım sadece modemi resledim kendi üzerindeIP mi sifirlandi yani siz mi yaptiniz