iPhone 13 pro 16 bin TL

sahins2

80+
Reaksiyon skoru
45
16 bin diyor 1.5 ay kullanım süresi var sıfır gibi kutudan çıktığı gibi pil 95 kayıt işini dert etmeyin ben hat takmiyacam zaten o cihaza sad de fotoğraf çekilme falan kutu falan var en önemli detay 256 GB cihazn ne diyorsunuz akşam 5,30 6 gibi almaya gidcegim

16 bin diyor 1.5 ay kullanım süresi var sıfır gibi kutudan çıktığı gibi pil 95 kayıt işini dert etmeyin ben hat takmiyacam zaten o cihaza sad de fotoğraf çekilme falan kutu falan var en önemli detay 256 GB cihazn ne diyorsunuz akşam 5,30 6 gibi almaya gidcegim
Fiyat iyi
Post automatically merged:

Pardon 13 pro Max sandim 13 için iyi değil

5.30 , 6 gibi almaya gidicem yazmışsın aldın mı acaba merak ettim

beles

Evet aldım elimde şuan ürün

Neden

Yurtdışı kayıt yok fatura yoktur kim kullanmış nasıl kullanmış belli mi faturasız iPhone almak bence sıkıntili kaçak mı vs belli mi SADECE fotoğraf için ise fotoğraf makinesi alırdım daha iyi olmaz mıydı

Güzel fiyata almışsın h.o ayrıca 2700₺ kaydettirsen bile gayet ucuz

Yurtdışı kayıt yok fatura yoktur kim kullanmış nasıl kullanmış belli mi faturasız iPhone almak bence sıkıntili kaçak mı vs belli mi SADECE fotoğraf için ise fotoğraf makinesi alırdım daha iyi olmaz mıydı
şöyle sadece fotoğraf için değil her sene 8 ay kullanabiliyorum zaten kalan 4 ayıda geçirirm bi şekil bide çok telefon tutan birisi değilim büyük ihitmal 1.5 2 aya elden çıkarırım

e
hayırlı olsun şimdi 2700 liraya kayıt yaptırabiliyor musun bu telefonu
vet

Güzel fiyata almışsın h.o ayrıca 2700₺ kaydettirsen bile gayet ucuz
eywallah normalde almazdımda 256 gb olması cezbetti beni reis

Geri