Bence ilki belki sonradan i5 12400f e falan geçersinmerhaba. fireflux inventus sistem almayı düşünüyorum. rx 6500xt olucak. i3 12100f mi seçeyim i5 11400f mi? uzun vadede sorun çıkartmayacak daha performanslı olacak hangisidir acaba? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben vatandan kendi topladığım bir sistem aldim anakartti asus prime h510m-d ve bilgisayar freedos nasıl Windows yüklerim?
11400 alirsan güncelleme ileride guncelleme yapamazsın 12100 alırsan yetmediği noktada 13. Nesil intele geçersinmerhaba. fireflux inventus sistem almayı düşünüyorum. rx 6500xt olucak. i3 12100f mi seçeyim i5 11400f mi? uzun vadede sorun çıkartmayacak daha performanslı olacak hangisidir acaba? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
6500xt ye 10800 TL verilmez. Bence ikinci ele yönelin veya hazır sistem bekleyin. İlla bunu alıcam diyorsanızda 12100f öneririm.merhaba. fireflux inventus sistem almayı düşünüyorum. rx 6500xt olucak. i3 12100f mi seçeyim i5 11400f mi? uzun vadede sorun çıkartmayacak daha performanslı olacak hangisidir acaba? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İşlemci upgradeinde sorun yaşar bayaİ5 iyidir genel anlamda. Ekran kartı upgradelediğinde sıkıntı olmaz.
i5'i neden upgradelesin ki ? Yeterince iyi işlemci. 3080'i bile besliyor. Yani upgradelik bir durum yok işlemcide. Yıllarca kullanabilir bence.İşlemci upgradeinde sorun yaşar baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12100F daha iyi
Bir süre sonra yetersiz kalacaktıri5'i neden upgradelesin ki ? Yeterince iyi işlemci. 3080'i bile besliyor. Yani upgradelik bir durum yok işlemcide. Yıllarca kullanabilir bence.
Ne kadar süre ? Oyun için yeterli bir işlemci bence.Bir süre sonra yetersiz kalacaktır
2-3 yıla biter işi bence.Yuksek işlemci isteyen oyunlar cikar.Ne kadar süre ? Oyun için yeterli bir işlemci bence.