Vatan PC Geldi Alırım H.o

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu sorular yorumlarda sıkıntı çıkarır hocam özelden yazin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yorumlarda bu şekilde belirtme istersen modlar uyarı verebilir konu 2 el konusu değil malum 😐
Konu hazır sistem tavsiyesi de değil? Özellikle al sat için aldım diyosun, o zaman 2. ele aç konuyu millet de fiyatını sorsun

Konu hazır sistem tavsiyesi de değil? Özellikle al sat için aldım diyosun, o zaman 2. ele aç konuyu millet de fiyatını sorsun
Ne peki knk? Bu sistem sen söyle

Özel mesaj diye bir sistem var bilmeyen kuralları okusun nediyim şimdi ben?

Kaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu için :) Mesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz :D

Hayırlı olsun.
Eyw

Kaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu için :) Mesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz :D
Hayırlı olsun.
Perfect hocam arkadas hakkında bir uyarı verir misin ben artık cevaplamak istemiyorum.

Eyw

Perfect hocam arkadas hakkında bir uyarı verir misin ben artık cevaplamak istemiyorum.
Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla :)

"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."

Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow 😂

Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri