Neler Yeni

Vatan PC Geldi Alırım H.o

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Acaba o laf eden arkadaşlar aynı fırsat kendilerinde olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum. İsteyen istediği fiyata alır istediği fiyata satar. Size dokunuyorsa yorum yapmazsın adamı engellersin yoluna devam edersin. Burada kimse kimseye ahlak dersi verecek konumda değil...

Sayın hocam hem işimize bakıyoruz hem de gerçekleri yazıyoruz. Açtığınız konu başlığı ve içerik alakasız.
Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba o laf eden arkadaşlar aynı fırsat kendilerinde olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum. İsteyen istediği fiyata alır istediği fiyata satar. Size dokunuyorsa yorum yapmazsın adamı engellersin yoluna devam edersin. Burada kimse kimseye ahlak dersi verecek konumda değil...
Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdee :)

Biz simdi kime hayirli olsun diyecegiz dostum kafam karisti sana mi yoksa satacagin saf arkadasa mi?
Saf?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
HASAN AÇIKGÖZ
Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla :)

"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."

Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow 😂

Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.
Satmak için alanlar bunca ay bekleyip kaçıranlara ayıp etmiyormu bide inanılmaz kar marjı koyuyorlar.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni gördüm hayırlı olsun hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayırlı olsun kardeşim

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Kaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu için :) Mesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz :D
13.5ksa harbiden bagirtir oadğfoasğodfdğsopo

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Kağan
Eyw hocam'da şu yorumlarda okadar fiyatmi koyulur diyenlere tilt oldum ne desem bilmiyorum ya ülkedeki durumları düzeltmeleri gerekirken :) benim kaarima bakıyorlar hey Allahım ya :)
Hayırlı olsun. Cevap bile verme hocam. Param ve fırsatım varsa yasal olduğu sürece istediğim şeyi alıp satabilirim. İllegal bir durum yok ortada. Satılan ürünü kimsenin almak gibi bir zorunluluğu da yok sonuçta. Neden bu kadar taktılar bu al sat işine anlamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Uğur Çalık
Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.

Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdee :)

Saf?
Çocuk musun? Düzelmesi gereken devlet değil hükümet daha bunun farkında bile değilsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom