fingolfin19
80+
- Reaksiyon skoru
- 214
Biz simdi kime hayirli olsun diyecegiz dostum kafam karisti sana mi yoksa satacagin saf arkadasa mi?
Adam Daha Yeni Almışkaça satıyorsun
Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.Sayın hocam hem işimize bakıyoruz hem de gerçekleri yazıyoruz. Açtığınız konu başlığı ve içerik alakasız.
Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdeeAcaba o laf eden arkadaşlar aynı fırsat kendilerinde olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum. İsteyen istediği fiyata alır istediği fiyata satar. Size dokunuyorsa yorum yapmazsın adamı engellersin yoluna devam edersin. Burada kimse kimseye ahlak dersi verecek konumda değil...
Saf?Biz simdi kime hayirli olsun diyecegiz dostum kafam karisti sana mi yoksa satacagin saf arkadasa mi?
Satmak için alanlar bunca ay bekleyip kaçıranlara ayıp etmiyormu bide inanılmaz kar marjı koyuyorlar.Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla
"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."
Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow
Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.
Yeni gördüm hayırlı olsun hocam
Eyw hocam'da şu yorumlarda okadar fiyatmi koyulur diyenlere tilt oldum ne desem bilmiyorum ya ülkedeki durumları düzeltmeleri gerekirkenHayırlı olsun kardeşim
13.5ksa harbiden bagirtir oadğfoasğodfdğsopoKaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu içinMesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz
![]()
Hayırlı olsun. Cevap bile verme hocam. Param ve fırsatım varsa yasal olduğu sürece istediğim şeyi alıp satabilirim. İllegal bir durum yok ortada. Satılan ürünü kimsenin almak gibi bir zorunluluğu da yok sonuçta. Neden bu kadar taktılar bu al sat işine anlamıyorum.Eyw hocam'da şu yorumlarda okadar fiyatmi koyulur diyenlere tilt oldum ne desem bilmiyorum ya ülkedeki durumları düzeltmeleri gerekirkenbenim kaarima bakıyorlar hey Allahım ya
![]()
Çocuk musun? Düzelmesi gereken devlet değil hükümet daha bunun farkında bile değilsin.Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdee
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Saf?