Vatan PC Geldi Alırım H.o

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Acaba o laf eden arkadaşlar aynı fırsat kendilerinde olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum. İsteyen istediği fiyata alır istediği fiyata satar. Size dokunuyorsa yorum yapmazsın adamı engellersin yoluna devam edersin. Burada kimse kimseye ahlak dersi verecek konumda değil...

Sayın hocam hem işimize bakıyoruz hem de gerçekleri yazıyoruz. Açtığınız konu başlığı ve içerik alakasız.
Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba o laf eden arkadaşlar aynı fırsat kendilerinde olsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum. İsteyen istediği fiyata alır istediği fiyata satar. Size dokunuyorsa yorum yapmazsın adamı engellersin yoluna devam edersin. Burada kimse kimseye ahlak dersi verecek konumda değil...
Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdee :)

Biz simdi kime hayirli olsun diyecegiz dostum kafam karisti sana mi yoksa satacagin saf arkadasa mi?
Saf?

Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazla :)

"Büyük değeri olan şeyler, ucuza mal olmaz."

Yazmışsın imzana da bazen oluyor demek ki 9000 e alıp 13500 isteyince. Düzenlemeyi ya da silmeyi düşünebilirsin belki imzanı iyi forumlar Con Snow 😂

Edit: 12.999'a çekmiş 500'den vazgeçmiş sağ olsun bu fırsat kaçmaz.
Satmak için alanlar bunca ay bekleyip kaçıranlara ayıp etmiyormu bide inanılmaz kar marjı koyuyorlar.

Yeni gördüm hayırlı olsun hocam

Kaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu için :) Mesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz :D
13.5ksa harbiden bagirtir oadğfoasğodfdğsopo

Eyw hocam'da şu yorumlarda okadar fiyatmi koyulur diyenlere tilt oldum ne desem bilmiyorum ya ülkedeki durumları düzeltmeleri gerekirken :) benim kaarima bakıyorlar hey Allahım ya :)
Hayırlı olsun. Cevap bile verme hocam. Param ve fırsatım varsa yasal olduğu sürece istediğim şeyi alıp satabilirim. İllegal bir durum yok ortada. Satılan ürünü kimsenin almak gibi bir zorunluluğu da yok sonuçta. Neden bu kadar taktılar bu al sat işine anlamıyorum.

Git gerçeği devlete yaz hadi dostum işine bak tekrar. Önce devleti düzelt sonra zaten herkes düzene girer.

Böyle düşünce olsa zaten yazmaz ama nerdee :)

Saf?
Çocuk musun? Düzelmesi gereken devlet değil hükümet daha bunun farkında bile değilsin.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,486
Üyeler
192,376
Son üye
mehmetcancakarr
Geri