Aynen öyle. Sığsada ucu ucuna ancaO kasa zaten ufacık ya . Baya küçük o zaman sığmayabilir.
Aynen öyle. Sığsada ucu ucuna ancaO kasa zaten ufacık ya . Baya küçük o zaman sığmayabilir.
Aynı durum var bende de ya. İlerlemiyor.Alıntıyı görüntüle
yav ben montajsiz aldim hala hazirlaniyora gecmedi, montajsiz sistemin daha kisa surede hazirlanip gelmesi gerekmez mi?
Konu hazır sistem tavsiyesi de değil? Özellikle al sat için aldım diyosun, o zaman 2. ele aç konuyu millet de fiyatını sorsunBu sorular yorumlarda sıkıntı çıkarır hocam özelden yazin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yorumlarda bu şekilde belirtme istersen modlar uyarı verebilir konu 2 el konusu değil malum![]()
Ne peki knk? Bu sistem sen söyleKonu hazır sistem tavsiyesi de değil? Özellikle al sat için aldım diyosun, o zaman 2. ele aç konuyu millet de fiyatını sorsun
Özel mesaj diye bir sistem var bilmeyen kuralları okusun nediyim şimdi ben?Konu hazır sistem tavsiyesi de değil? Özellikle al sat için aldım diyosun, o zaman 2. ele aç konuyu millet de fiyatını sorsun
Hayırlı olsun.Gerçi al sat için aldım ama olsun alırım bı h.o aynı sistem ekran kartı Rog Strix işlemci Ryzen 5 2600 sistemde var 2 pc oldu bakalım hangisi önce satılacak
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Gerçi al sat için aldım ama olsun alırım bı h.o aynı sistem ekran kartı Rog Strix işlemci Ryzen 5 2600 sistemde var 2 pc oldu bakalım hangisi önce satılacak
Alıntıyı görüntüle
Normal11750 ye satiyorum ben normal dimi arkadaşlar
EywHayırlı olsun.
Kaça sattığını söyleyemez 9k ya aldığı sistemi 13.500'a sarı siteye koyduğu içinMesaj atanlara teklif yapın dediğini, 500-750 lira üzerine vereyim diyenlerle de dalga geçtiğini söylemişti başka mesajlarında. Sat bakalım 13.500'e bekliyoruz
![]()
Perfect hocam arkadas hakkında bir uyarı verir misin ben artık cevaplamak istemiyorum.Hayırlı olsun.
Ne hakkında uyarı? Yaptığın şeyi sadece metne döktüm ben. Ne eksik ne fazlaEyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Perfect hocam arkadas hakkında bir uyarı verir misin ben artık cevaplamak istemiyorum.
Kırık çıkık bir şey varmıBenim de geldi hocam hayırlı olsun size de