2.el G29 Mantıklı mı?

37482

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,535
4200-4500TL'ye nerdeyse sıfır ayarında g29lar var sizce alınır mı

alınır örneğin

bende g29 var sadece ets 2 için aldım zaten pek oynamaya vaktim yok öyle satışta

Kardeşim almıştı 1-2 sene önce, pc ye takınca tuşları yanlış basıyordu (a basınca b yazmak gibi), geçen gün servise götürdü 500 tl masraf çıktı kabloyu değiştirdiler

alınır. iyi bile valla ben geçen 6kya satıyordum alıcı vardı. ortadaki mavi şerit duruyosa yıpranmamıştır en basidinden. en azından bence. hor kullanılmadıysa zaten tipinden belli olur

alınır. iyi bile valla ben geçen 6kya satıyordum alıcı vardı. ortadaki mavi şerit duruyosa yıpranmamıştır en basidinden. en azından bence. hor kullanılmadıysa zaten tipinden belli olur
yok kanka üstündeki mavi cizgi miss gibi deniz mavisi
Post automatically merged:

alınır örneğin

bende g29 var sadece ets 2 için aldım zaten pek oynamaya vaktim yok öyle satışta
asseto corsa ets2 f1 için alıcağım genelde f1 ve asseto corsa için siz oynadıysanız nasıl bilgi verir misiniz

Alinir

Sağlamsa alınır hocam.

yok kanka üstündeki mavi cizgi miss gibi deniz mavisi
Post automatically merged:

asseto corsa ets2 f1 için alıcağım genelde f1 ve asseto corsa için siz oynadıysanız nasıl bilgi verir misiniz
sadece ets 2 için kullandım halen elimde bakımları yapıldıysa yalınır ilanda bakabilirsin

Geri