Kredi çekmek istiyorum

hocam böyle bir durum söz konusu değil
Hocam ben sormustum bankalrada oyle demislerdi yanliss bilgilendirme mi yaptilar bilmiyorum veya ogrenciyim diyemi oyle dediler fikrim yok bankalarin yalancisiyim

Valla o kadar bilgim yokta tahminimce 250-260dır yani ne kadar olabilirki.
taşıt kredilesi çektiyseniz bankadan bankaya göre değişiyor kaç aylık vade ile çektiğiniz bilmiyorum faizler yüksek 50-60k dan fazladır benim tahminim min 90-120k arası :kekw:

Denizbank yeni kredi karti basvurusunda bulunanlara 5000 tl 6 ay %0 faizli kredi veriyor bir bak ama kredi kartı kart aidati olabilir

Kredi çekmek gibi bir hata yapma bence faiz ödemek zorunda kalıyorsun birde ne kredisi çekiyor sun birde faiz haram

Kredi çekmek gibi bir hata yapma bence faiz ödemek zorunda kalıyorsun birde ne kredisi çekiyor sun birde faiz haram
ihtiyaç kredisi hocam laptop için gerekiyor, faizi ben almıyorum banka alıyor banka da yansın yanıyorsa banane. Çektiğim parayı vadeli hesapta tutmayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam da faizi ben almıyorum ki

ihtiyaç kredisi hocam laptop için gerekiyor, faizi ben almıyorum banka alıyor banka da yansın yanıyorsa banane. Çektiğim parayı vadeli hesapta tutmayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamam da faizi ben almıyorum ki
tamam da faiz ödüyorsun ikisi de haram

1.si ödediğin faiz yıllık bazda %25, enflasyon ise %100. Yani sen aslında aldığın ürünü %25 faizle almış değil, %40 daha ucuz almış oluyorsun.
2. si faiz haram diye diye ülkeyi ve ekonomiyi bu hale getirdiler. Dolar kurunun bu denli yüksek olmasının en en en büyük sebebi malum kişiler ve onların faiz karşıtı politikaları.

1.si ödediğin faiz yıllık bazda %25, enflasyon ise %100. Yani sen aslında aldığın ürünü %25 faizle almış değil, %40 daha ucuz almış oluyorsun.
2. si faiz haram diye diye ülkeyi ve ekonomiyi bu hale getirdiler. Dolar kurunun bu denli yüksek olmasının en en en büyük sebebi malum kişiler ve onların faiz karşıtı politikaları.
dini neden siyasete karıştırmamalıyızın en iyi cevabı

işte bu yüzden şuan kredi çekmek çok mantıklı gelior bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,285
Üyeler
195,589
Son üye
BAFRALI08
Geri