Neler Yeni

Kredi çekmek istiyorum

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
hocam böyle bir durum söz konusu değil
Hocam ben sormustum bankalrada oyle demislerdi yanliss bilgilendirme mi yaptilar bilmiyorum veya ogrenciyim diyemi oyle dediler fikrim yok bankalarin yalancisiyim

WhoCares

80+ Gold
Valla o kadar bilgim yokta tahminimce 250-260dır yani ne kadar olabilirki.
taşıt kredilesi çektiyseniz bankadan bankaya göre değişiyor kaç aylık vade ile çektiğiniz bilmiyorum faizler yüksek 50-60k dan fazladır benim tahminim min 90-120k arası :kekw:

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Denizbank yeni kredi karti basvurusunda bulunanlara 5000 tl 6 ay %0 faizli kredi veriyor bir bak ama kredi kartı kart aidati olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Kredi çekmek gibi bir hata yapma bence faiz ödemek zorunda kalıyorsun birde ne kredisi çekiyor sun birde faiz haram

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
Kredi çekmek gibi bir hata yapma bence faiz ödemek zorunda kalıyorsun birde ne kredisi çekiyor sun birde faiz haram
ihtiyaç kredisi hocam laptop için gerekiyor, faizi ben almıyorum banka alıyor banka da yansın yanıyorsa banane. Çektiğim parayı vadeli hesapta tutmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam da faizi ben almıyorum ki

Strelok

80+ Silver
ihtiyaç kredisi hocam laptop için gerekiyor, faizi ben almıyorum banka alıyor banka da yansın yanıyorsa banane. Çektiğim parayı vadeli hesapta tutmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam da faizi ben almıyorum ki
tamam da faiz ödüyorsun ikisi de haram

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
tamam da faiz ödüyorsun ikisi de haram
elden bi şey gelmez hocam biriktirip almayı denerim ancak yine zam geliyor geldikçe geliyor. Müslüman ayakları yapıp halkı harama zorlayanlar sağ olsun :D :D :D

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Adem
1.si ödediğin faiz yıllık bazda %25, enflasyon ise %100. Yani sen aslında aldığın ürünü %25 faizle almış değil, %40 daha ucuz almış oluyorsun.
2. si faiz haram diye diye ülkeyi ve ekonomiyi bu hale getirdiler. Dolar kurunun bu denli yüksek olmasının en en en büyük sebebi malum kişiler ve onların faiz karşıtı politikaları.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
1.si ödediğin faiz yıllık bazda %25, enflasyon ise %100. Yani sen aslında aldığın ürünü %25 faizle almış değil, %40 daha ucuz almış oluyorsun.
2. si faiz haram diye diye ülkeyi ve ekonomiyi bu hale getirdiler. Dolar kurunun bu denli yüksek olmasının en en en büyük sebebi malum kişiler ve onların faiz karşıtı politikaları.
dini neden siyasete karıştırmamalıyızın en iyi cevabı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
işte bu yüzden şuan kredi çekmek çok mantıklı gelior bana

Top Bottom