❌İndirim Bitti! Amazon Germany 5800x3d 8594 Tl

takasa

80+
Reaksiyon skoru
2
7300 e ryzen 9 5900x alamayınca daha hevesim gitti. Black friday geliyor eğer dolar 18-19 arası kalırsa güzel indirimler görebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama dolar artarsa göremeyiz

Ben her türlü kar diyorum ddr5 sisteme geçmekten daha ucuz. Bir nevi 7600x iniz oluyor bunu alınca :)
b650 anakartlar 180-200 dolarladan bahsediliyor. Ki bu sızdırılan fiyatlar msi ROG leri düşünemiyorum.

https://www.amazon.com.tr/dp/B08TX4...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387

intele ne zaman gelecek🥲

bunu alamazsınızki 150€'nun epey üstünde

ithalat ücreti dahil yani gümrük vergisi de içerisinde. satıcı amazon germany olduğu içinde bir sorun yaşamazsın
ithalat ücretinin dahil olması 150€ sınırını delebileceğin anlamına gelmiyor ek vergilendirme sınıfına giriyor gümrükte ek masraf çıkar

ithalat ücretinin dahil olması 150€ sınırını delebileceğin anlamına gelmiyor ek vergilendirme sınıfına giriyor gümrükte ek masraf çıkar
bizzat 2 tane 5600 aldım bu satıcıdan ve hiçbir sorun çıkmadı toplamda 6300 TL gibi bi tutar ödedim . dikkat edilmesi gereken hususlar var fakat bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil .

hala bu işlemci bana çok pahalı geliyor ryzen 5 7600x belki biraz daha iyi ama daha ucuz. Lakin am5 tabanlı ddr5 ram al ona göre anakart falan daha tuzlu oluyor.

bizzat 2 tane 5600 aldım bu satıcıdan ve hiçbir sorun çıkmadı toplamda 6300 TL gibi bi tutar ödedim . dikkat edilmesi gereken hususlar var fakat bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil .
5600 alırsın zaten ithalat vergisi hariç 2500 tl filandı ve 150€ etmiyor bu tutar. buradaki ilan 5600 değilki ? bilmediğiniz konularda boşa sallamayın

5600 alırsın zaten ithalat vergisi hariç 2500 TL filandı ve 150€ etmiyor bu tutar. buradaki ilan 5600 değilki ?
resim_2022-10-06_181741622.png

amazonun satış politikasından bahsedeyim. ürünü yurtdışından alırken senden tahmini bir ek gümrük vergisi alır. burada 1.336 tl lik bir fiyat alıyor. ürünün aslında fiyatı 7.258 tl . ancak gümrük vergisi de ödeyeceğiniz için 1.336 tl de vergi ödüyorsun. böylece ürün sana 8594 tl ye geliyor. 1.336 tl den fazla vergi çıktığı zaman ise bunu amazon kendisi karşılıyor . yani bu satıştan sonra tek kuruş fazla ödeme gibi bir durum söz konusu değil. ekran kartı da satın almış birisi olarak söylüyorum.

burada dikkat edilmesi gereken husus satıcının amazon olması ve bir ay içerisinde 5 ten fazla ürün ithal etmemiş olmanız .

5600 alırsın zaten ithalat vergisi hariç 2500 TL filandı ve 150€ etmiyor bu tutar. buradaki ilan 5600 değilki ? bilmediğiniz konularda boşa sallamayın
"Boşa sallamayın" nasıl bir üsluptur, ayıp ve yazık cidden. Adam yaşadığı durumu izah etmiş hiçbir kabalık yapmadan. Benzer bir durum sonuçta o da işlemci bu da işlemci ve satıcı aynı. Belli ki yardımcı olup fikir vermeye çalışıyor. Ama boşuna yapıyor belli ki. Raporladım mesajınızı umarım moderatör mesaj silerek geçiştirmez sadece. Aynı üslubunla bana da cevap vermeye kalkarsan özelden iletişim bilgilerimi ve konumu yazarım yüzüme dersin o kadar "erkek" isen.

Geri