🔥İndirim HP OMEN Vector Kablosuz Mouse 499 TL

aldım teşekkürler

Mousedaki sensor bayağı iyi tek sorun onboard memory yok.

Haftasonu sipariş etmiştim, hafta içi elime geçti. Macrolarda ki repeat while pressed özelliği çalışmıyor. Saatlerce şarjda bırakmama rağmen %20 üzerinde şarj olmadığı için iade ettim. Mouse driverı sadece Windows 10 ve üzeri sürümlerde Microsoft mağaza üzerinden indirilebiliyor, ayrı bir setup dosyası yok.

Rival 3 wirelesstan daha az gecikmeye sahip kablolu model arıyordum, sanırım bunun kablolu seçeneği var ama sensör gecikmesi değerleri yoktu incelemede, sadece click latency vardı. Bu değeri bulabileceğim başka site var mı?

bu kadar uygun fiyatlı olmasının bir nedeni mutlaka olmalıydı zaten
Haftasonu sipariş etmiştim, hafta içi elime geçti. Macrolarda ki repeat while pressed özelliği çalışmıyor. Saatlerce şarjda bırakmama rağmen %20 üzerinde şarj olmadığı için iade ettim. Mouse driverı sadece Windows 10 ve üzeri sürümlerde Microsoft mağaza üzerinden indirilebiliyor, ayrı bir setup dosyası yok.

Şu olayı hiç sevmiyorum. Aylarca 500tl civarı oluyor sonra 1 ay boyunca stoklarda gözükmeyip 1000tl yapılıyor ardından 500tl büyük indirim gibi satılıyor. Bu paraya alınır ama satıcıların bunu yapması canımı sıkmaya başladı bugün 4. Ürün böyle gördüğüm.

Ağırlık önemli değil ise yapıştırın.

Geri