WD Blue 500GB Sn570 850TL

Gayet övülen ve sağlam bir marka yapıştırın bence ihtiyacı olan

Geçen vatanda 800 liraydi.Trendyola güvenmeyenler indirim beklesin daha gelir buna indirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun drami var diye pahalı.Okuma/yazma hızı,sn570in daha yüksek.DRAMe ihtiyaç duyanlar alabilir.

Hocam WD kingstone tokatlıyor ve daha iyi bir firma eskilerin depolamacılarından buyrun:

Hocam WD kingstone tokatlıyor ve daha iyi bir firma buyrun:
Büyük dosyaları atarken WD'nin önbelleğinin küçüklüğünden hızında düşme yaşanıyor. Kingston DRAM'li bir SSD olduğundan daha iyidir (şahsen) ancak DRAM değil de hıza ihtiyacı olanlar WD alabilir.

Kağıt üstündeki özellikler için puan biçmek ve karşılaştırmak doğru değil.

Büyük dosyaları atarken WD'nin önbelleğinin küçüklüğünden hızında düşme yaşanıyor. Kingston DRAM'li bir SSD olduğundan daha iyidir (şahsen) ancak DRAM değil de hıza ihtiyacı olanlar WD alabilir.

Kağıt üstündeki özellikler için puan biçmek ve karşılaştırmak doğru değil.
Oyun için felan daha iyi WD (galiba) o zaman.

Hocam WD kingstone tokatlıyor ve daha iyi bir firma eskilerin depolamacılarından buyrun:
genel olarak kingston daha iyi bir firma bence en büyük çin markalarında başları çekiyor wdyede laf yok oda müq markadır

Son düzenleme:
Bana bi arkadaş bu WD modelinde DRAM var demişti ondan attım dolandırılmışız o.O2

Bana bi arkadaş bu WD modelinde DRAM var demişti ondan attım dolandırılmışız o.O2
reis boşa yalan söylemene gerek yok bence. olsa ne olmasa ne ben gereksiz abartıldığını düşünüyorum hız olarak wd daha iyi ve önbellek az bile olsa bile wd daha hızlı olacaktır.

kingston kontrolcüsü ve hızı olarak kötü dram olsa bile yetişemez gereksiz

kingston kontrolcüsü ve hızı olarak kötü dram olsa bile yetişemez gereksiz

Geri