Başlangıç motoru olarak R25 kullanılır mı?

CBR 125R öneririm.

R25 başlangıç motoru olarak kullanılmaz, 40k civarında da bulman imkansız. Hiç bilmiyorsan 100CC'lik dandik bir motorla başlaman senin için daha iyi olur. 125 kategorisinde racing arıyorsan CBR125 öneririm. Hafif motor sürme fırsatım olmuştu.
Katılıyorum.

valla ben zamaninda mt 07 ile başladım motora :kekw:

Mt 125 veya Ktm duke 125 öneririm.
Cbr 125R da olabilir fakat racing olduğu için kullanışı naked motorlar kadar rahat olmaz.

Başlangıçta r25 önermem, başına geçirme ihtimalin yüksek.

Mt 125 veya Ktm duke 125 öneririm.
Cbr 125R da olabilir fakat racing olduğu için kullanışı naked motorlar kadar rahat olmaz.
Onlar ateş pahası olmuş ya. Ben mt125 düşünüyorum. Bulunmuyor o fiyat bandında

Şuan için ehliyet ve acemiliğin için alacağın düzgün piyasası olan motor Sıfır Km drift L dir şimdiden hayırlı olsun başkası tatmin etmez ,

Evet moderatör abilerim "Bende sana "dememek için zor tuttum kendimi ama başardım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır knk 125lik ile başla o zaman. Ama dediğim gibi göründüğü gibi basit değil
adam motor diyo scooter sür diyo adam la

Evet oda benim şehrimde yok. :( Yoksa güzel motor
bence 125lik klasmanında TOP3 motorun içinde yer alıyor bu marka model.

adam motor diyo scooter sür diyo adam la
Cahil arkadaşım scooterdan kastım buydu.
1665149711594.png

Senin gibi cahiller yüzünden ölüm ve kaza yaşanmaması için Üstad AEA 'ın bu videosunu incele bence. Herkes incelesin
not: Videoyu burada oynatamıyoruz. "Youtubede izle" linkine tıklayıp ulaşabilirsiniz.

R25 le başlanır da 60-70k ya iyisini bulamazsın. Bir de en ufak bi yana yatırmada güzel masraf açabilir,Grenajlar pahalı.

Ehliyetinde uygun değil, trafiğe çıkmasanda bi jandarmaya polise denk gelirsin sıkıntı olabilir :D . Sana tavsiyem 125 cc naked bi motorla başlayıp tecrübe kazanman, hem ehliyette sorun olmaz rahatça gezersin. A2 ehliyet aldıktan sonra 250 -500 cc aralığında motorlara geçersin

A1 ehliyette benim bildiğim 125 cc sınırı var ama cc sınırı yok diyenlerde var bilmiyorum. Bilen birine danışıp bilgi al.

CC sınırı yoksa bu motoru alabilirsin: https://www.cfmoto.com.tr/model/touring/150-nk
bajaj pulsarlara güzel diyorlar , önerir misiniz?

Kullanılır kullanılır, helva yemeyeli uzun zaman oldu.
daha basit bir şey ile başla. R25 fazla gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,422
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri