Mazia Prochainezo
80+ Bronze
Ben Yamaha R6 ile başladım motor sürmeye tabii hâlâ ehliyet almadım
Kullanılır hocam niye kullanılmasın.A1 ehliyet ile 125CC kullanacağım. Tanıdıkta var o yüzden masraf olmasın diye kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşım motoru altında tutamazsın dedi ve öylede oldu ,denemek için bir kere bindim 2 3 dakikalık deneyimimden sonra motoru düşürdüm.
Başka öneriniz var mı ? 50-60KTL bütçemiz var. Motor Kocaeli Gebzeye yakın olursa iyi olur.
Çin malından iyi japon malında kötü. Orta kalite bence ama güzeller. Kasalarına bayılıyorumbajaj pulsarlara güzel diyorlar , önerir misiniz?
yok bişey yok bişey yok bişey yok bişey yok bişeyKullanılır hocam niye kullanılmasın.
Düzgüb adam gibi sürdükten sonra kullanılır.
Kullanılır hocam kullanılır bişey yok yok yok yok yok.Çin malından iyi japon malında kötü. Orta kalite bence ama güzeller. Kasalarına bayılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok bişey yok bişey yok bişey yok bişey yok bişey
Barkın hocam kesin dille red ediyor. Bence uzatmana gerek yok usta. KULLANILMAZZZZZZZZZZZZZKullanılır hocam kullanılır bişey yok yok yok yok yok.
Kullanılır da tamam hadi uzatmayalalım almayın agalar.Barkın hocam kesin dille red ediyor. Bence uzatmana gerek yok usta. KULLANILMAZZZZZZZZZZZZZ
Aklın yolu birmiş. Ayrıca başka insanlara da önermeyin bence . Önerini dikkate alırsa birinin canını alabilir yada kendi canında olabilir.Kullanılır da tamam hadi uzatmayalalım almayın agalar.
Usta gazı açmazsın yavaş yavaş sakin sakin kullanırsın o zaman olur.30 dk da gideceğine 40 dk da gidersin.Aklın yolu birmiş. Ayrıca başka insanlara da önermeyin bence . Önerini dikkate alırsa birinin canını alabilir yada kendi canında olabilir.
teşekkürler
Abi sadece olay gaza basmakla olmuyor. Zaten belli bir hızda gidince herkes dengede kalır.Usta gazı açmazsın yavaş yavaş sakin sakin kullanırsın o zaman olur.30 dk da gideceğine 40 dk da gidersin.
Ama tamam yinede siz almayın gidin scooter alın agalar