Neler Yeni

Başlangıç motoru olarak R25 kullanılır mı?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
A1 ehliyet ile 125CC kullanacağım. Tanıdıkta var o yüzden masraf olmasın diye kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşım motoru altında tutamazsın dedi ve öylede oldu ,denemek için bir kere bindim 2 3 dakikalık deneyimimden sonra motoru düşürdüm.
Başka öneriniz var mı ? 50-60KTL bütçemiz var. Motor Kocaeli Gebzeye yakın olursa iyi olur.
Kullanılır hocam niye kullanılmasın.
Düzgüb adam gibi sürdükten sonra kullanılır.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kendim tecrübeli değilim fakat abim ilk motor olarak Yamaha NMAX 155 kullanmıştı. Sonrasında R25'e geçmişti. Ek olarak 2 motor da abimin A1 ehliyetini aştığından kaynaklı ceza da almadı yani bir sorun olmadı. Ehliyetin yetmiyor falan deyip çokta strese girmeye gerek yok. Hatta abim ehliyetini kaptırdı 6 ay önce falan ve 6 aydır ehliyetsiz kullanıyor. Hala da bir şey olmadı ama olursa iyi girer (lezizo 😋).

Bu arada NMAX'in 125 versiyonu da var haberin olsun.

2mApoo

80+ Silver

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
Çin malından iyi japon malında kötü. Orta kalite bence ama güzeller. Kasalarına bayılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok bişey yok bişey yok bişey yok bişey yok bişey
Kullanılır hocam kullanılır bişey yok yok yok yok yok.

2mApoo

80+ Silver

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,020
İsim
.
Aklın yolu birmiş. Ayrıca başka insanlara da önermeyin bence . Önerini dikkate alırsa birinin canını alabilir yada kendi canında olabilir.
teşekkürler
Usta gazı açmazsın yavaş yavaş sakin sakin kullanırsın o zaman olur.30 dk da gideceğine 40 dk da gidersin.
Ama tamam yinede siz almayın gidin scooter alın agalar

2mApoo

80+ Silver
Usta gazı açmazsın yavaş yavaş sakin sakin kullanırsın o zaman olur.30 dk da gideceğine 40 dk da gidersin.
Ama tamam yinede siz almayın gidin scooter alın agalar
Abi sadece olay gaza basmakla olmuyor. Zaten belli bir hızda gidince herkes dengede kalır.
Önemli olan çok fazla şey var. TR trafiği - TR araba kullanıcıları - TC yasaları - Motorun ağırlığı - Arkada artçı varken motor kullanımı - Araç hakimiyeti yaparken aynı anda etrafın hakimiyetini sağlamak - Araç parça fiyatları ve servis olanakları - gibi yüzlerce binlerce örnek ve senaryo verilebilir. Basit bir 125lik motorlar bile en az 200-250KG ve hakimiyetini herkes yapamaz. Bu saydığım püf noktalarını öğrenene kadar hafif - dandik - hacimsiz - çok gazlama imkanı vermeyen motorlar / Scooterler tercih edilmelidir. Ayrıca 2.el alınmalıdır çünkü çok düşecek ve kazaya karışacak. 0 almak mantıksız

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar
A1 Ehliyetinle en fazla 125 cc kullanırsın benim tavsiyem ybr 125 al yedek parçası bol sağlam motor en iyi başlangıç motorudur bence.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,927
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar