Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,956
1dk içinde uyarı mıOlmaz. Ne derlerse katılacaksın. Düşünceler bir olmalı. Yoksa ban.
1dk içinde uyarı mıOlmaz. Ne derlerse katılacaksın. Düşünceler bir olmalı. Yoksa ban.
Eleştri ne zaman boş yorum olmuş? Eleştrimi yaparken zaten hitap seviyesinide söylemişim değil mi?Adamlar 100tlye mouse 200e klavye bulmuş da bunuyo. Bizim millet hiçmi değişmeyecek hiçbirşeyden memnun kalmıyorlar. Benimde işime yarayan bir şey yok ama boş yorum yapmıyorum.
Dostum eleştirenlere bir şey demedim çöp vs. diyenlerden bahsettim. Sen neden üstüne alınıyorsun ki?Eleştri ne zaman boş yorum olmuş? Eleştrimi yaparken zaten hitap seviyesinide söylemişim değil mi?
Eleştri değil zaten toxiclik yapanlar gidiyor. Bazıları konulara sadece toxiclik yapmak için aynı şeyleri yazıyor çok iyi bir ürün bile olsa adam gelip kötülüyor. 1 değil 2 değil 3. de banlanır gibi oluyor böyle konularda toptan temizlik yapıyorlar işteEleştri ne zaman boş yorum olmuş?
Benim hatam özür dilerim.Dostum eleştirenlere bir şey demedim çöp vs. diyenlerden bahsettim. Sen neden üstüne alınıyorsun ki?
200tl lik klavye ve fare indirimi çok iyi olmuş
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Muhtemelen bitmiştir ama belki gelebilir. Arada bak istersen.Merhaba gk200s fiyatı artmış stok mu bitti acaba ?
Bu forumda olduğu için beğenmek zorunda mı? Bedava almıyoruz.Sana kimse bişey beğendiremez umarım 5 yıl ban yemissindir, admin daha ne yapsin cebindenmi verip göndersin size
herkes saygı çerçevesinde fikrini belirtebilir,beğenmek zorunda değilSana kimse bişey beğendiremez umarım 5 yıl ban yemissindir, admin daha ne yapsin cebindenmi verip göndersin size