🔥İndirim 🔥Donanım Arşivi Ayın Ürünleri🔥

Adamlar 100tlye mouse 200e klavye bulmuş da bunuyo. Bizim millet hiçmi değişmeyecek hiçbirşeyden memnun kalmıyorlar. Benimde işime yarayan bir şey yok ama boş yorum yapmıyorum.

Adamlar 100tlye mouse 200e klavye bulmuş da bunuyo. Bizim millet hiçmi değişmeyecek hiçbirşeyden memnun kalmıyorlar. Benimde işime yarayan bir şey yok ama boş yorum yapmıyorum.
Eleştri ne zaman boş yorum olmuş? Eleştrimi yaparken zaten hitap seviyesinide söylemişim değil mi?

Eleştri ne zaman boş yorum olmuş? Eleştrimi yaparken zaten hitap seviyesinide söylemişim değil mi?
Dostum eleştirenlere bir şey demedim çöp vs. diyenlerden bahsettim. Sen neden üstüne alınıyorsun ki?

konu eleğe dönmüş
doğru değil

Eleştri ne zaman boş yorum olmuş?
Eleştri değil zaten toxiclik yapanlar gidiyor. Bazıları konulara sadece toxiclik yapmak için aynı şeyleri yazıyor çok iyi bir ürün bile olsa adam gelip kötülüyor. 1 değil 2 değil 3. de banlanır gibi oluyor böyle konularda toptan temizlik yapıyorlar işte :) Hepsini aynı yere çekmek için taktik bu :D

Umarım daha iyilerini görürüz, beklentimi karşılamadı maalesef.

Sana kimse bişey beğendiremez umarım 5 yıl ban yemissindir, admin daha ne yapsin cebindenmi verip göndersin size
herkes saygı çerçevesinde fikrini belirtebilir,beğenmek zorunda değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,521
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri