Türknet Alınır Mı?

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Şuan Türk Telekom kullanıyorum ama resmen beni rezil, perişan ettiler. Müşteri hizmetleri hiç mi iş görmez? Görmüyorlar sağolsunlar!

Şuanki paketim: 16Mbps (95TL)
En fazla alabildiğim hız: 10Mbps download, 1Mbps Upload

Türknet'in bana sunduğu teklif:
35Mbps (85 TL)
Buradaki altyapıları 35'e kadar destekliyormuş, öyle söylediler.

Kullananlara danışmak istedim, sizce alınır mı? Türk Telekom ile yıl sonuna kadar taahhütüm var, bozmayı düşünüyorum. 400 TL'lik bir ücreti var ama hiç önemli değil.

Müşteri hizmetleri başarılı değil diye biliyoruma ama tercih edilebilir. Güzel İSS.

Şuan Türk Telekom kullanıyorum ama resmen beni rezil, perişan ettiler. Müşteri hizmetleri hiç mi iş görmez? Görmüyorlar sağolsunlar!

Şuanki paketim: 16Mbps (95TL)
En fazla alabildiğim hız: 10Mbps download, 1Mbps Upload

Türknet'in bana sunduğu teklif:
35Mbps (85 TL)
Buradaki altyapıları 35'e kadar destekliyormuş, öyle söylediler.

Kullananlara danışmak istedim, sizce alınır mı? Türk Telekom ile yıl sonuna kadar taahhütüm var, bozmayı düşünüyorum. 400 TL'lik bir ücreti var ama hiç önemli değil.
Eğer ttnetin altyapısında olacaksan yine ve ping sorunların varsa çözüme kavuşmaz
35mbps vdsl olarak destekliyordur genel olarak adsl sorun yaşayanlar vdsl geçtiğinde sorun çözülmüyor fakat çözülmeyeceği anlamına gelmiyor denenme potansiyeli var

35/35 verirler herhalde internet olarak destekliyorsa altyapı. güzel olur türknet.

Türknet kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

Eğer ttnetin altyapısında olacaksan yine ve ping sorunların varsa çözüme kavuşmaz
35mbps vdsl olarak destekliyordur genel olarak adsl sorun yaşayanlar vdsl geçtiğinde sorun çözülmüyor fakat çözülmeyeceği anlamına gelmiyor denenme potansiyeli var
Kendi altyapıları olduğunu söylediler. ADSL - VDSL işlerinden pek anlamıyorum ama araştıracağım...

35/35 verirler herhalde internet olarak destekliyorsa altyapı. güzel olur türknet.
20'ye kadar versin ona da razıyım vallahi.

Altyapı varsa sizi pişman etmez.

Kendi altyapıları olduğunu söylediler. ADSL - VDSL işlerinden pek anlamıyorum ama araştıracağım...

20'ye kadar versin ona da razıyım vallahi.
kendi altyapılarıysa 35 megabit dowload 35megabit upload alırsın. bu da uçuş demek. özellikle upload olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,089
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri