Zaten bu üründe sadece %18 KDV var, indirim gelmesi zor.Seçimden dolayı bu bilgisayar telefon gibi şeylerde vergi düzenlemesi ekim sonunda gelirse geçmiş olsun ama gelmezse güzel alışveriş. Riske girilir mi? - Ben girerdim![]()
Hayırlı olsun.
Zaten bu üründe sadece %18 KDV var, indirim gelmesi zor.Seçimden dolayı bu bilgisayar telefon gibi şeylerde vergi düzenlemesi ekim sonunda gelirse geçmiş olsun ama gelmezse güzel alışveriş. Riske girilir mi? - Ben girerdim![]()
Vga giriş beklerdim yani bitane![]()
Zotac GeForce RTX 4090 Gaming AMP Extreme AIRO 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Zotac GeForce RTX 4090 Gaming AMP Extreme AIRO 24GB GDDR6X 384 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvah eyvah
KDV ile ilgili bir video yapsan uyar mı kardeşim. Parti sözcüleri 28 ekimde kdv indirimi gelicek diyor. Birde cip krizi ne durumda artık kimse video yapmıyor bizi aydınlat biraz mübarek."çok sınırlı" sayıda 30K bandında satış olacak sonra 40K bandına çıkacak diyebiliyorum. Şahsen bedava fiyata almışsın
Ya sen dünyaları aldin be çocuk git burdanIlk çıktığında zaten ayrı bir ucuz oluyor. Alan arkadaşa hayırlı olsun, valla param olsa ben de alırdım
edildi.Kimse de kart ı cyberpunk ray tracing açıp test etmedi he fark ettinizmi fps ve sıcaklığı onda görmek isterdim
Kendim sahibindende pc hocası rtx 3080 satıyorsun gelip burda boş muhabbet yapma biraderUmarım kullanmak için almışsındir
Kendim sahibindende pc hocası rtx 3080 satıyorsun gelip burda boş muhabbet yapma birader
sana mı soracakUmarım kullanmak için almışsındir