Çözüldü✓ RTX3060 R5 5600 için hangi psu daha iyi bir tercih?

Tabii ki yapabilirsiniz ben arasında kaldıklarımı belirttim öneriniz varsa öneriye açığım.
Asus PSU Alınmaz bence aynı kalitede daha uyguna bir çok marka var Thermaltake,Aerocool,FSP gibi gibi

550w olan da yeter de 3070e yükselteyim dersen yeter mi bilemiyorum

İkisi arasından ROG'u tercih edebilirsiniz.
@of Beauty and Rage
Görüşün için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

550w olan da yeter de 3070e yükselteyim dersen yeter mi bilemiyorum
Asus Rog serisi gerçekten güzel bir seri belirttiğim iki psu fiyat ve kalite olarak karşılaştırdığımızda 3060 için rog serisi daha ideal duruyor fakat dediğin gibide bir gerçeklik var 550w çok ileriye dönük olmayan bir değer.

Asus PSU Alınmaz bence aynı kalitede daha uyguna bir çok marka var Thermaltake,Aerocool,FSP gibi gibi
Daha uygun fiyata aynı özellikleri sağlayan PSU'lar dediğin gibi mevcut ben genel olarak kalitesine güvendiğim 2 tane psu belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Görüşün için teşekkür ederim.

Asus Rog serisi gerçekten güzel bir seri belirttiğim iki psu fiyat ve kalite olarak karşılaştırdığımızda 3060 için rog serisi daha ideal duruyor fakat dediğin gibide bir gerçeklik var 550w çok ileriye dönük olmayan bir değer.

Daha uygun fiyata aynı özellikleri sağlayan PSU'lar dediğin gibi mevcut ben genel olarak kalitesine güvendiğim 2 tane psu belirtmek istedim.
Önerdiğim Thermaltake'i kesinlikle alabilirsin. benim önerim o yönde

Düz +80 değil de gözler en azından +80 bronz sertifikası arıyor fakat güzel bir tavsiye fiyat olarak da uygunmuş 3060 için yeterli gözüküyor ama halen belirttiğim seçenekler arasındayım. :)

Düz +80 değil de gözler en azından +80 bronz sertifikası arıyor fakat güzel bir tavsiye fiyat olarak da uygunmuş 3060 için yeterli gözüküyor ama halen belirttiğim seçenekler arasındayım. :)
%85e kadar verimlilik sağlıyor normalde bronze alması gerekirken normal 80+ vermişler.

Uygun bir tercih olarak Aerocool Cylon'da önerebilirim.

Ekler

• bandicam 2022-10-13 00-23-16-467.jpg
    bandicam 2022-10-13 00-23-16-467.jpg
    44 KB · Hit: 27
İkisi arasindan net sekilde ROG, ama butcene gore bu daha mantikli olur.

Görüşün için teşekkür ederim. https://www.hepsiburada.com/evga-su...fanli-psu-p-HBCV00001W32ID?magaza=Hepsiburada indirimde gördüm1.669,00 TL son stoku aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,128
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri