❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam ben 2 ayrı klavye aldım da siz biliyorsunuzdur kargo ödememk için keycapslerle beraber aldım ikisi birerli sipariş olmak üzere toplam 2 yapıyor ama 4 ürün içeriyor bu ay bide 2 tane nike ayakkabı gelmişti 5i geçti mi sayacaklar tek siparişte diye 1er mi sayacaklar bilginiz var mı?
hocam tek kargo tek sipariş olarak geçiyor, 3-4 ürün tek kargo ile gelirse tek sayılıyor o. ürün miktarına değil gümrükte işlenen kargo (fatura) miktarına bakıyorlar ama yine de şans işi tabi, gümrük memurunun insafı da önemli.

Hocam ben 2 ayrı klavye aldım da siz biliyorsunuzdur kargo ödememk için keycapslerle beraber aldım ikisi birerli sipariş olmak üzere toplam 2 yapıyor ama 4 ürün içeriyor bu ay bide 2 tane nike ayakkabı gelmişti 5i geçti mi sayacaklar tek siparişte diye 1er mi sayacaklar bilginiz var mı?
Aynı üründen 5 adet olduğu zaman sıkıntı olur dostum ayrı ayrı olmaz.

Bende mz60ı iptal edip gk61 aldım, mz60 almanca olduğu için (ki brown swtichdi stoğa düşer düşmez almış birisi :D) gk61 in de brown swtich sadece pembe olarak var, amazondaki fotoda beyaza benziyor ama kendi sitesine bayağı pembe :D hayırlısı bakalım güzel bir şey çıkacakmı

Ekler

• aaa.png
    aaa.png
    61.2 KB · Hit: 108
başka kartı ekleyip aldım almıyor ya
Yani hocam bilemedim ben şahsen amazona hep sanal kart kaydettim, o sebeple hızlı almam gerektiğinde direkt al diyorum, ama sanal kartta para olmadığı için çekemiyor ve bu hatayı veriyor, sonra sipariş işi bitince karta limit açıp, tekrar öde diyorum, belki stok bittiği için çekemiyor olabilir,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartını kontrol et, çekmiştir şimdi o zaman parayı.

şuanda sorun gözükmüyor 1 tane keycap 1tane kırmızı klavye aldım iptal olcak gibi olursa bide pempe alırım :D

İptal olmaz arkadaşlar, bu ürünler önceden de bu fiyatlara satıldı, alan çok oldu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri