❌İndirim Bitti! 🔥Colorful GTX 1660 Süper 3999 TL🔥

Mining yapılmış olma ihtimali var bence

2.ele nasıl baktığınıza bağlı kutusu açılmamış ve 1-2 ayı geçmemiş faturalı ürünler benim için sıfırdır.
Sizin için öyle olabilir ancak normal insanlar için bu ikinci eldir. Adınıza faturalı değilse sıfır olarak bakılmaz.

Sana göre bana göresi mi var bu kavramın? "0" dedigin şey 0 dakika kullanılmış olması lazım. Kutusu bile açılsa kullanılmamış olsa sıfır olduguna nasıl güvenebilirsin ? Satan insan neden satıyor 2 ay önce aldığı "sıfır" kartı ? Satış motivasyonu nedir birden bire yeni kart mı alası geldi, begenmedi mi paraya mı ihtiyacı oldu? Yoksa 2 aylık bir ekran kartı kutusu bulup içine 2 yıl ırggggat gibi mining yapılmış kartı mı çaktı, nerden bilebilirsin?

Baştan söyleyeyim konuyu açan arkadaşı zan altında bırakmak değil amacım, belki de ürünler gerçekten sıfır olup bir çok kullanıcının yararlanmasını sağlayabilir. Ancak ben güvenilir siteler ya da satıcılar olmadığı sürece bu mining sonrası olan süreçte x bilişim, y iletişim, tekno bıdı bıdı vb. satıcılardan kart almayı uygun görmüyorum. 2. el güvenilir bir satıcı bulmayı tercih ederim, en azından referanslarını bilirim, forumda ki mesajlarını, davranışlarını kontrol etme şansım olur, güven konusunda biraz daha rahat hissederim.

Sana göre bana göresi mi var bu kavramın? "0" dedigin şey 0 dakika kullanılmış olması lazım. Kutusu bile açılsa kullanılmamış olsa sıfır olduguna nasıl güvenebilirsin ? Satan insan neden satıyor 2 ay önce aldığı "sıfır" kartı ? Satış motivasyonu nedir birden bire yeni kart mı alası geldi, begenmedi mi paraya mı ihtiyacı oldu? Yoksa 2 aylık bir ekran kartı kutusu bulup içine 2 yıl ırggggat gibi mining yapılmış kartı mı çaktı, nerden bilebilirsin?
Hazır sistemlerden çıkarılıp kar koyma maksadı ile satılıyor. Vatanın sattığı gibi piyasanın altında sistemler teslim alındıktan sonra genel olarak ekran kartı ayrı kartsız sistem ayrı olarak satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,344
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri