kral 1 aylık kutulu faturalı ürün var 5200 e falan sıfır işte ?Alıntıyı görüntüle
burada temiz 2. el yazmıyor.
sıfır değil ama.kral 1 aylık kutulu faturalı ürün var 5200 e falan sıfır işte ?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ayar-masaustu-sifir-rtx-2060-1055014096/detay sıfır hocam iyi forumlarsıfır değil ama.
antalya'da bana yakın değil.
param güvende varantalya'da bana yakın değil.
Kral yine indirim paylaşmış bence forum yöneticisi sen olÇok iyi fiyat 4000 TL. Satıcıya baktım baya ürün satıyor ve fazla takipçisi var.
Ben param güvende kullanmıyorum elden almalıyım eğer Sahibinden gibi bir site ise.param güvende var
Sizin için öyle olabilir ancak normal insanlar için bu ikinci eldir. Adınıza faturalı değilse sıfır olarak bakılmaz.2.ele nasıl baktığınıza bağlı kutusu açılmamış ve 1-2 ayı geçmemiş faturalı ürünler benim için sıfırdır.
Hazır sistemlerden çıkarılıp kar koyma maksadı ile satılıyor. Vatanın sattığı gibi piyasanın altında sistemler teslim alındıktan sonra genel olarak ekran kartı ayrı kartsız sistem ayrı olarak satılıyor.Sana göre bana göresi mi var bu kavramın? "0" dedigin şey 0 dakika kullanılmış olması lazım. Kutusu bile açılsa kullanılmamış olsa sıfır olduguna nasıl güvenebilirsin ? Satan insan neden satıyor 2 ay önce aldığı "sıfır" kartı ? Satış motivasyonu nedir birden bire yeni kart mı alası geldi, begenmedi mi paraya mı ihtiyacı oldu? Yoksa 2 aylık bir ekran kartı kutusu bulup içine 2 yıl ırggggat gibi mining yapılmış kartı mı çaktı, nerden bilebilirsin?
Kardeşim ne kıl tüy yaptın farkında mısın?Ben param güvende kullanmıyorum elden almalıyım eğer Sahibinden gibi bir site ise.