- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani doğru diyorsun da ya elimde kalırsa ?O zaman düşük bütçeli şeylerle yapabilirsin .Mesela 150 ye hdd alırsın 200 e satarsın onun yerine başka şey alırsın satarsın .Böyle böyle büyütürsün
yani doğru diyorsun da ya elimde kalırsa ?O zaman düşük bütçeli şeylerle yapabilirsin .Mesela 150 ye hdd alırsın 200 e satarsın onun yerine başka şey alırsın satarsın .Böyle böyle büyütürsün
eğer doğru ürünü doğru fiyattan alıp satarsan kalmaz. @Kürşat Kütükçü bilgisayar al satı yapıyor mesela.yani doğru diyorsun da ya elimde kalırsa ?
mesela beni nasıl bir yer işe alır ki yaşım küçük okulum varAl sat yapabilirsin ama sermayen olması lazım biraz birde ikinci el Sistem alıp süsleyip satabilirsin bir diğer yöntem de çalışmak bir yerde
Forumda bir arkadaş daha yapıyordu. Hep adını unuturum. Kendisi iphone satıp xiaomiye geçmişti. Profil fotoğrafında kendisi vardı.O zaman düşük bütçeli şeylerle yapabilirsin .Mesela 150 ye hdd alırsın 200 e satarsın onun yerine başka şey alırsın satarsın .Böyle böyle büyütürsün
Dolapta filan ucuz kitap bulup okulda veya dolap ta bir tık fazlaya satabilirsin16 yaşındayım ve malum ülke şartlarında bir şeyler yapıp para kazanmak istiyorum fakat aklıma hiç bir şey gelmiyor elimden her işin gelebileceğine inanıyorum ve sonunda para kazanacaksam ne kadar yoruldugum onemli değil. Yaptıgım iş kazandıgım paraya değecekse o işi yaparım eğer değmiyorsa bile yaparım artık bir şeyler yapmak ve aileme çok fazla yük olmamak istiyorum bana önerebileceğiniz hafta içleri 15:30 sonrası ve haftasonu yapabileceğim işler nelerdir
bende gelimmi memati abiAlıntıyı görüntüle
yarın gel başla.
sen zaten bizdensin.bende gelimmi memati abi
Ortalama 300-400TL'ye kasalar satılıyor içinde ekran kartı olan eski nesil kasalardan bahsediyorum.. Bu kasaların içeriğini öğren parçalarını sahibinden üzerinde aratıp sattığın zaman kâr edebiliyor musun bir bak. Eğer güzel kâr bırakıyorsa pazarlık yapıp o toplu kasayı al ve parçalarını tek tek sat. Satılma süresiyse tamamen şansa bağlı oluyor.. Onun dışında Letgo, Sahibinden gibi sitelerde sürekli gezersen piyasanın çok altında ürün satan insanlar bulabilisin. Piyasası o zamanlar 2000TL olan bir elektro gitarı 900TL'ye almıştım ki jelatinleri dahi üzerindeydi.. Biraz fazla vakit harcamak gerekiyor güzel kâr bıraktıracak ürünler bulmak için.. Dediğim kasa yönteminde şansına da bağlı olarak X2 hatta X2.5 kâr bırakmak mümkün.abi o kadar sermayem yokki
Onu nereden yapıyoruzMetin yazarlığı yapabilirsin, 100 kelimeye 3₺ verenler var.