Malum Şartlarda Para Kazanmak İstiyorum

O zaman düşük bütçeli şeylerle yapabilirsin .Mesela 150 ye hdd alırsın 200 e satarsın onun yerine başka şey alırsın satarsın .Böyle böyle büyütürsün
Forumda bir arkadaş daha yapıyordu. Hep adını unuturum. Kendisi iphone satıp xiaomiye geçmişti. Profil fotoğrafında kendisi vardı.
Dilimin döndüğü kadar tarif ettim tanıyan varsa etiketlesin yardımcı olur belki.

16 yaşındayım ve malum ülke şartlarında bir şeyler yapıp para kazanmak istiyorum fakat aklıma hiç bir şey gelmiyor elimden her işin gelebileceğine inanıyorum ve sonunda para kazanacaksam ne kadar yoruldugum onemli değil. Yaptıgım iş kazandıgım paraya değecekse o işi yaparım eğer değmiyorsa bile yaparım artık bir şeyler yapmak ve aileme çok fazla yük olmamak istiyorum bana önerebileceğiniz hafta içleri 15:30 sonrası ve haftasonu yapabileceğim işler nelerdir
Dolapta filan ucuz kitap bulup okulda veya dolap ta bir tık fazlaya satabilirsin

Metin yazarlığı yapabilirsin, 100 kelimeye 3₺ verenler var.

abi o kadar sermayem yokki
Ortalama 300-400TL'ye kasalar satılıyor içinde ekran kartı olan eski nesil kasalardan bahsediyorum.. Bu kasaların içeriğini öğren parçalarını sahibinden üzerinde aratıp sattığın zaman kâr edebiliyor musun bir bak. Eğer güzel kâr bırakıyorsa pazarlık yapıp o toplu kasayı al ve parçalarını tek tek sat. Satılma süresiyse tamamen şansa bağlı oluyor.. Onun dışında Letgo, Sahibinden gibi sitelerde sürekli gezersen piyasanın çok altında ürün satan insanlar bulabilisin. Piyasası o zamanlar 2000TL olan bir elektro gitarı 900TL'ye almıştım ki jelatinleri dahi üzerindeydi.. Biraz fazla vakit harcamak gerekiyor güzel kâr bıraktıracak ürünler bulmak için.. Dediğim kasa yönteminde şansına da bağlı olarak X2 hatta X2.5 kâr bırakmak mümkün.

Şimdi genelde verilen tavsiyeler git photoshop yap 2 edit yap freelancer sitelerinde takıl oluyor fakat emin ol o tarz yerlerden sipariş alıp para kazanma ihtimalin çok düşük. Fazla rekabet ve fazla insan olduğundan fiyatalar da bi hayli düşük oluyor. Sen çok iyi ps yapıyorsundur 100TL yazarsın ama adam kötü yapmasına rağmen 10-20TL yazar X kullanıcısı da gidip o 10-20TL'liği alır falan filan..

bak şimdi kral kafelere gidiyosun bi miktar başlangıç parası elde ediyorsun hadi günlük 100 e çalışsan 10 günde 1000 tl kafi para ardından dolaptan orjinal sağlam ve en çok ilgi gören modelleri araştırıyosun en ölü fiyattan almaya çalışıyorsun sonra satıyosun ondan sonra kasa al satına giriyosun şey de satabilirsin elektronik si*ara yada p*ff biraz araştır ucuza satan yerleri bulmaya çalış wp grupları var ben de arkadaşımdan biliyorum millet orda işte böyle böyle makinam var satıyom diyo örneğin araştır yani fikri saldım ben sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri