LuciferHomet
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus dual rtx 3060ti -11.490Aldiklarini ne kadara aldin
Ryzen 5 5600x 4035
Ama Ryzen 5 5600x iptal ettim
Ryzen 5 5600 3500 Tl ye alacağım
Asus dual rtx 3060ti -11.490Aldiklarini ne kadara aldin
Bence tray al stok fana 300 ₺ vermemiş olursun böylelikle gruplarda filan bulursun 50 100 stok fanı, 3200 e almak daha mantıklı işlemciyi tray olarakAsus dual rtx 3060ti -11.490
Ryzen 5 5600x 4035
Ama Ryzen 5 5600x iptal ettim
Ryzen 5 5600 3500 TL ye alacağım
Ryzen 5 5600 3500
Teşekkür ederim size sorayım hocam şimdi teknobiyotik garantiyi firma olarak veriyor ama 200 tl fazla verip vatandan alıp marka garantisi almak sizce mantıklı mı çünkü 1 ay boyunca sistemi deneme fırsatım olmayacak parça parça topladığım için şu an hazırda bekliyorum ödeme yapacağımTeknobiyotikden alin daha uygun![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.428,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayirli olsun bu arada
Vatanda teknobiyotikde garanti olarak fark edecigini dusunmuyorum tr de ikiside ugrastirir ama gonlunuz rahat edecekse vatandan alabilirsinizTeşekkür ederim size sorayım hocam şimdi teknobiyotik garantiyi firma olarak veriyor ama 200 TL fazla verip vatandan alıp marka garantisi almak sizce mantıklı mı çünkü 1 ay boyunca sistemi deneme fırsatım olmayacak parça parça topladığım için şu an hazırda bekliyorum ödeme yapacağım
Test etme fırsatım olmadığından çünkü aile evine yolluyorum internetten sipariş verip 1 ay sonra gideceğim vatandan kafam rahat olması için alacağım en azından direk mağazaya gidip yüz yüze görüşme şansım doğuyor fikriniz için teşekkür ederimVatanda teknobiyotikde garanti olarak fark edecigini dusunmuyorum tr de ikiside ugrastirir ama gonlunuz rahat edecekse vatandan alabilirsiniz
Veya alinca bir yerde test edebilirsiniz
Ama vatanda teknobiyotikde aynidir birsey fark edecegini dusunmuyorum
Anladim rica ederimTest etme fırsatım olmadığından çünkü aile evine yolluyorum internetten sipariş verip 1 ay sonra gideceğim vatandan kafam rahat olması için alacağım en azından direk mağazaya gidip yüz yüze görüşme şansım doğuyor fikriniz için teşekkür ederim
Fiyatlar niye bu kadar pahalı diyordum konuyu hortlatmışsınlitmitlerinizi biraz çıkabilirseniz vatandan almanız daha mantıklı olur güç tüketiminde
ASUS PRIME B550M-K Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B550M-K Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (O.C) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com