IdeaPad gaming 3 alınır mı

Reaksiyon skoru
14
R7 5800 & 3060 olanı vardı ben memnunum masaüstü topladım diye satıyorum. Çok seri çalışıyor klavyede ısı yok resmen

Hocam adaptör sıkıntısı var diyorlar, ayrıca kasasını beğendin mi? Çıt kırıldım bir kasa değildir umarım
bendeki adaptör 135 olandan değil 3060 gpu var diye 170w koymuşlar bir problem yaşamadım. Kasası da çıt kırıldım falan değil gayet hoş ve tok görüntüsü var. Acer nitro kasalarını pek beğenmem ben de.

bendeki adaptör 135 olandan değil 3060 gpu var diye 170w koymuşlar bir problem yaşamadım. Kasası da çıt kırıldım falan değil gayet hoş ve tok görüntüsü var. Acer nitro kasalarını pek beğenmem ben de.
Vallahi hocam IdeaPad ile Acer Nitro arasındayım. 3050 ve 5600H modelini almayı düşünüyorum, 3060 çok pahalıya kaçıyor ki zaten valorant, LoL falan oynicam, ekstra bir özellik gerektirmiyor. Ne diyorsun, bu dediğim sistem ısınma falan yapar mı, laptopun soğutma sistemi nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serviste hallediyorlar onu
Hocam ürün elime geçtiğinde servise mi yollamam gerekiyor tekrardan?

Vallahi hocam IdeaPad ile Acer Nitro arasındayım. 3050 ve 5600H modelini almayı düşünüyorum, 3060 çok pahalıya kaçıyor ki zaten valorant, LoL falan oynicam, ekstra bir özellik gerektirmiyor. Ne diyorsun, bu dediğim sistem ısınma falan yapar mı, laptopun soğutma sistemi nasıl

Hocam ürün elime geçtiğinde servise mi yollamam gerekiyor tekrardan?
ben nitro kullanmadım. bazılarının yorumlarını okudum ısınmıyor falan diyorlardı ama kendi malını kötülememek için mi gerçekten mi ısınmıyordu bilemem. gerçekten kullanmış tarafsız yorum yapan birilerini bulman gerek. ama aynı fiyattaysa bu özellikteki laptop ben lenovo alırdım

ben nitro kullanmadım. bazılarının yorumlarını okudum ısınmıyor falan diyorlardı ama kendi malını kötülememek için mi gerçekten mi ısınmıyordu bilemem. gerçekten kullanmış tarafsız yorum yapan birilerini bulman gerek. ama aynı fiyattaysa bu özellikteki laptop ben lenovo alırdım
Acer 144hz, 3050ti, 512gb SSD, Lenovo da 165hz, 3050 ekran kartı. Yani Lenovo'nun hz'si biraz iyi, Acer'de de ti farkı var sadece benim gördüğüm.

Acer 144hz, 3050ti, 512gb SSD, Lenovo da 165hz, 3050 ekran kartı. Yani Lenovo'nun hz'si biraz iyi, Acer'de de ti farkı var sadece benim gördüğüm.

kağıt üstünde güzel görünüyor ancak dediğim gibi kullanmadım hiç hakim değilim soğutmasına

2.el kısmında mevcut ilan

Hocam sanırım lenovo'yu alacağım da 2 adet USB giriş yeri var, kulaklık, klavye ve mouse için 3 adet lazım en az. Çoğaltıcı alıp kullansam iş görüyor mu öyle? Performans falan sorunları çıkarıyor mu çoğaltıcılar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,722
Üyeler
197,541
Son üye
liIjho
Geri