Yardım Kasadan Gelen Fazla Ses

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Bilgisayarı tamamıyla geçenlerde temizledim fanlar ekran kartı iç kısım falan komple. Temizledikten sonra eskiye göre daha fazla ses gelmeye başladı kasadan. Bazen ses daha fazla yükseliyor. Ekstra bilgisayarı yorucu işlemler yapmıyorum şuan sadece dizi izliyorum mesela.

İşlemci sıcaklığını kontrol et cpu z ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon HWmonitor olucaktı

İşlemci sıcaklığını kontrol et cpu z ile.

Pardon HWmonitor olucaktı
Tam olarak bilmiyorum kullanmadım resim atıyorum. Yanlış anlamadıysam 65 70 arası gidip geliyor.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    24.6 KB · Hit: 32
Bide ekran kartının sıcaklığını gösterebilirmisin?

Bide ekran kartının sıcaklığını gösterebilirmisin?
Termal macun satın aldım da SSD gelmesini bekliyorm SSD geldiğin de macun sürüp SSD ye windows kurucam. HDD yi D sürücüsü olarak kullanıcam.

Ekler

• asd.png
    asd.png
    31.5 KB · Hit: 33
Termal macun satın aldım da SSD gelmesini bekliyorm SSD geldiğin de macun sürüp SSD ye windows kurucam. HDD yi D sürücüsü olarak kullanıcam.
yük altındayken attığın ss dimi bunlar

işlemci boşta 70+ derece fanı söküp termal macununu yenileyin bu işlemci sıcaklığını düşürür bu sayedede fan devri azalmış olur

dizi izliyordum mesajını gördüm uygulama yükledim ve ss aldım hemen.

işlemci boşta 70+ derece fanı söküp termal macununu yenileyin bu işlemci sıcaklığını düşürür bu sayedede fan devri azalmış olur
Dediğim gibi değiştiricem SSD gelmesini bekliyorm hepsini halledicem ekran kartını da sürücem işlemciye de ilk defa yapıcam inş becerebilirim. Eskiden Valo oynarken bile 70i zor gürürdü.

değiştirdim macunu belki fanı düzgün takamadım o yüzden çok yüksek sıcaklıklara çıktı bilmiyorum. Şuan fan da çalışıyor 4k video açtım en fazla 44 dereceyi görmüş.

Fanı düzgün tapamamış olabilirsin benimde öyle olmuştu termal macun sürmüştüm bi açtım bilgisayarı yüksek fan sesi geliyor baktım fanın takılacacak yerleri oturmamış

Fanı düzgün tapamamış olabilirsin benimde öyle olmuştu termal macun sürmüştüm bi açtım bilgisayarı yüksek fan sesi geliyor baktım fanın takılacacak yerleri oturmamış
Ekran kartına sürdüm işlemci sürdüm şuan sıfır ses var sanki hiç fark etmiyorum bile :D SSD de gelince uçucak inş bilgisayar.

Geri