Sea Of Thieves aldık arkadaş yok

Reaksiyon skoru
79
Oyunu daha önce hiç oynamadım ama baya övüldü oyuna hızlı adapte olabilirim ama
oynayacak arkadaş yok :D akşamları saat 7 den gece 12 ye kadar girebiliyorum hafta sonu full cidden oynayabilicek varsa ulaşırsa sevinirim iyi akşamlar dostlar

Aşağıya bıraktığım Discord sunucusu, Türkiye'nin en büyük SoT sunucusu. Başta biraz karmaşık gelebilir ama sunucu içerisindeki rehber kanallara göz atarak istediğin şeyi bulabilirsin. İstediğin gibi oyuncu bulabilir, filoya katılıp birlikte PvE olarak seviye ve para kasabilir veya oyunu öğrenmek için yardım alabilirsin.

Oyunu daha önce hiç oynamadım ama baya övüldü oyuna hızlı adapte olabilirim ama
oynayacak arkadaş yok :D akşamları saat 7 den gece 12 ye kadar girebiliyorum hafta sonu full cidden oynayabilicek varsa ulaşırsa sevinirim iyi akşamlar dostlar
bende aldım ama arkadaşlar oynamıyo hepside amelelik yapıyoz boş oyun deyip iade etti

@Gri Caner
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıya bıraktığım Discord sunucusu, Türkiye'nin en büyük SoT sunucusu. Başta biraz karmaşık gelebilir ama sunucu içerisindeki rehber kanallara göz atarak istediğin şeyi bulabilirsin. İstediğin gibi oyuncu bulabilir, filoya katılıp birlikte PvE olarak seviye ve para kasabilir veya oyunu öğrenmek için yardım alabilirsin.

Screenshot_20221018-231134_Discord.jpg

Aga be SoT be... Sea of Thieves Türkiye discorduna girmeni öneririm kendileri partner discord çekiliş falanda yapıyolar ayriyetten "kısmen" kaliteli oyuncu bulabilirsin ama Sot communitysinde kaliteli "Kişilikli" insanları bekleme. Rüzgarın bol olsun.

Geri