Anladım hocam sizi yargılamak için söylemedim yanlış anlamayın. Fiyat artışı yapıyorlar dediğin gibi.İndirim diye atmadım kanki yani fiyatı arttırıp stoğa ekliyorlar
Anladım hocam sizi yargılamak için söylemedim yanlış anlamayın. Fiyat artışı yapıyorlar dediğin gibi.İndirim diye atmadım kanki yani fiyatı arttırıp stoğa ekliyorlar
Estağfurullah saygılarAnladım hocam sizi yargılamak için söylemedim yanlış anlamayın. Fiyat artışı yapıyorlar dediğin gibi.
Ne demek hocam siz de 3080 Tİ almıştınız sanırım gaming gen den sağlam ulaştı mı elinize.Estağfurullah saygılar
Çok sağlam paketlemiyorlar. Eğer bir şey aldıysanız ve kutuda hasar varsa kesinlikle açıp bakın.Ne demek hocam siz de 3080 Tİ almıştınız sanırım gaming gen den sağlam ulaştı mı elinize.
3080 Ti ımı gönderirken sadece baloncukla sarmışlarÇok sağlam paketlemiyorlar. Eğer bir şey aldıysanız ve kutuda hasar varsa kesinlikle açıp bakın.
Beğenmezsen alırım ben3080 Ti ımı gönderirken sadece baloncukla sarmışlarAllahtan kutunun içinde de köpük vardı da dış kutu ve köşeler harici bir yerine zarar gelmemiş. PSU daha ulaşmadığı için deniyemedim de bakalım gelsin test edeceğim
![]()
Gaming OC almıştın dimi sen o günBeğenmezsen alırım ben![]()
Hallettim. Faiz düştü acaba yansır mı bizeGaming OC almıştın dimi sen o güntaksiti soruyordun taksitlendirebildin mi.
Senin de kutun hasarlandı mı hocam, nasıldı teslim aldığında? Faizin düşmesi doların artması demekse bize yarıyor ama diğer parçaları almadığımdan bana pek yaramıyor hahahaha :/Hallettim. Faiz düştü acaba yansır mı bize![]()
Hocam sorunsuzdu bende. Sattım test filan etmeden arkadaşaSenin de kutun hasarlandı mı hocam, nasıldı teslim aldığında? Faizin düşmesi doların artması demekse bize yarıyor ama diğer parçaları almadığımdan bana pek yaramıyor hahahaha :/
Anladım hocam al sat için almıştınız sanırım nakite çevirebildiyseniz taksitlendirip iyi olmuş faiz de indi.Hocam sorunsuzdu bende. Sattım test filan etmeden arkadaşa![]()
Hocam mecbur taksit yaptım. Almazsa ödeyemezdim. İstemeden sattım ama çalışmıyorum yapacak bişe yokAnladım hocam al sat için almıştınız sanırım nakite çevirebildiyseniz taksitlendirip iyi olmuş faiz de indi.
Anlıyorum hocam umarım başımızdan bu sıkıntılar geçer gider unuturuz hepimiz. Sana da daha güzel fırsatlar çıksın inşallahHocam mecbur taksit yaptım. Almazsa ödeyemezdim. İstemeden sattım ama çalışmıyorum yapacak bişe yok