Bu Shiba Coin güvenilir mi?

herkesin uçacak dediği coinden kaç gün gelir yükselir ama o zaman hepsi yükselmiş olur. ben şahsen güvenmiyorum

Ben herhangi bir coinde böyle haber görsem o coin de yatırırım olsa bile satarım :D

Ya bu Shiba coine baya tedirgin bakıyorum. İnip çıkıyor, ne olduğu belli değil. Ama Türkiyede çok yatırımcısı varmış? Yatırım yapan var mı? Hangi özelliği yada yanı güvenilir geldi? Ben hiç almadım ama hype yüksek girmeye korkuyoum. ama https://kriptokoin.com/epik-dogecoin-ve-shiba-inu-tahminleri/ tahminler baya uçuk. Varmı bilgisi olan.
Güvenilir de şu an piyasa ayı modunda olduğu için düşüşler, yükselişler olması normal. Paranı tek bir kerede yatırma analiz et parça parça alım yap. Projesi güzel fazla bilinmedik coinler bulup da yatırım yapmak mantıklı veya hiç boğa görmemiş coinler çünkü bu coinler boğada fazla yükseliş yapar. Boğanın ne zaman geleceğini bilmiyoruz ama 2024 Halving ile başlamasını bekliyoruz ytd.

8x yükseliş Bitcoin borsası için hiçbir şey. 100x'ler mesela abartı seviye diyebiliriz ama onları bile görüyoruz boğada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkasında elon musk var bit tweet e adamı milyoner yapar
Elon, Doge'un arkasında Shiba'nın değil.

Güvenilir de şu an piyasa ayı modunda olduğu için düşüşler, yükselişler olması normal. Paranı tek bir kerede yatırma analiz et parça parça alım yap. Projesi güzel fazla bilinmedik coinler bulup da yatırım yapmak mantıklı veya hiç boğa görmemiş coinler çünkü bu coinler boğada fazla yükseliş yapar. Boğanın ne zaman geleceğini bilmiyoruz ama 2024 Halving ile başlamasını bekliyoruz ytd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elon, Doge'un arkasında Shiba'nın değil.
El alti destek haberleri çıkmıştı diye hatırlıyorum , doge dada 5 milyarlık satış yaptı

ben yaklaşık 18 aydır her ay parça parça shiba inu alıyorum daha zarardan başka bir şey görmedim. şimdiye kadar shibaya yaptığım aynı şeyi AVAX alarak yapacağım. shiba dan çok hayır gelmeyecek gibi. YTD.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,857
Üyeler
174,448
Son üye
numbthebest
Geri