AMD Ryzen 7 5700G mi AMD Ryzen 7 5700X mi

Reaksiyon skoru
70
merhabalar AMD Ryzen 7 5700G ile AMD Ryzen 7 5700X arasında kaldım g versiyon apu işlemci ustunde dahili bir ekran kartı var ancak aralarında 1000 tl ye yakın bir fiyat farkı var performanslarda 1000₺ farka değecek bir fark varmı
ince hesapta hazır sistem bakıyorum ve bu iki işlemci seçeneği var baktığım hazır sistemde ancak 5700G işlemcisi daha pahalı olmasına rağmen seçenekte 5700x işlemcisini sisteme ekstra ücret ile ekliyor
kullanım amacım genelde iş adobe programları ve boş zamanlarımda oyun olacak

5700x çok daha iyi. Sistem nedir?

Sen nasil bi hazir sistem onerirsin driver yuklemek falan ugrasmak istemiyorum birde ilk windows tabanli sistem olacagi icin pek bi bilgim de yok uyumluluk vs hakkinda
Hocam driver her türlü yükleyeceksin. Sana yüklü gelse, format atınca yine yüklemen gerekecek. Yani alttarafı 5-10dk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen nasil bi hazir sistem onerirsin driver yuklemek falan ugrasmak istemiyorum birde ilk windows tabanli sistem olacagi icin pek bi bilgim de yok uyumluluk vs hakkinda
Bütçeniz nedir?

Hocam driver her türlü yükleyeceksin. Sana yüklü gelse, format atınca yine yüklemen gerekecek. Yani alttarafı 5-10dk.

Bütçeniz nedir?
Ekran haric max cikabilecegim 30k oda max

Ekran kartı çok zayıf kalıyor. 6700xt veya 3070 ile 16 -17 k ya yakın fiyat sistem bulabilirsin.

merhabalar AMD Ryzen 7 5700G ile AMD Ryzen 7 5700X arasında kaldım g versiyon apu işlemci ustunde dahili bir ekran kartı var ancak aralarında 1000 TL ye yakın bir fiyat farkı var performanslarda 1000₺ farka değecek bir fark varmı
ince hesapta hazır sistem bakıyorum ve bu iki işlemci seçeneği var baktığım hazır sistemde ancak 5700G işlemcisi daha pahalı olmasına rağmen seçenekte 5700x işlemcisini sisteme ekstra ücret ile ekliyor
kullanım amacım genelde iş adobe programları ve boş zamanlarımda oyun olacak
tabii ki 5700x

Alys Gold | AMD Ryzen 7 5700G | 2 x 8 GB DDR4 | RTX 3050 8 GB | 512 GB M.2 Oyuncu Bilgisayarı
https://www.incehesap.com/alys-gold-lemur-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50901/
Sistemde iyilestirme yaptigimda is yaparmi beni ortalam kac sene bogaz darlamasi yapmadan goturur
3 şaka da çöp yani rapor falan yiycem ama 30 k bütçede 2.el 3090 bile toplarım usta sıfır 3080 kasalar var bu paralara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,521
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri