❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Her şey sensör değil, o mouse çok kötü mouse yazılımı bile yok plastiği de dandik.
Her şey sensör kanka ksuura bakma. SteelSeries Aerox 5 kullanıyorum. Bir kere yazılımını kullanmadım canavar gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru diyorsun şu an dandik membrane klavyeler 400TL oldu adam gk61i 220ye mi satacak. Sanmam
Valla ister satar ister satmaz knk onların bileceği iş karışmıyorum

Doğru diyorsun şu an dandik membrane klavyeler 400TL oldu adam gk61i 220ye mi satacak. Sanmam
400 IPS tarama hızı ve 3389 sensöre sahip
Opera Anlık Görüntü_2022-10-22_165332_thegamingsetup.com.png

Her şey sensör kanka ksuura bakma. SteelSeries Aerox 5 kullanıyorum. Bir kere yazılımını kullanmadım canavar gibi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ister satar ister satmaz knk onların bileceği iş karışmıyorum
Her şey sensör ise kanka en iyi mouse bu. Fare eline uymadıktan sonra sensörün vs önemi yok. İsterse en iyi sensör olsun.
Bu mouse 200TL idi bir ara sensörü iyi diye aldım kullandığım en kötü mouselardan biriydi, kaliteliydi ama ağırdı şeklide de garipti.

Bu adam bile razer viper mini kullanıyor, adam sensöre bu kadar çok önemli olsaydı gider 3389lu mouse yerine 3359lu mousea geçmezdi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,895
Üyeler
185,346
Son üye
Alikopter
Geri