grafikleri zaten sağlam bugun bile gta 4 ü oynasak gık demezsin bence gerek yok oynadıgım oyuna bir daha para verip aynı oyunu neden oynuyayım adam gibiyeni oyun yapsınlarRemake'i kötü yapacaklarını sanmıyorum aslında.
Gta 4'ün grafikleri bana nedense çok karanlık geliyor ve Gta 5'ten daha az fps alıyorum.k
grafikleri zaten sağlam bugun bile gta 4 ü oynasak gık demezsin bence gerek yok oynadıgım oyuna bir daha para verip aynı oyunu neden oynuyayım adam gibiyeni oyun yapsınlar![]()
gta 4 ün opti si felaket canım ama karanlık olayı benimde hoşuma gitmese bile amaçaları mümkün oldugunca gerçeği yaklamak oldu bu yüzden gta4 5 e göre çokdaha iyi fizik sistemine sahip ancak bu iyi olmadı örneğin 4 te araba sürmek bile başlarda işkence sonradan alışıyorsun çok daha zor gerçek hayattada newyork aynı yani bire bir yapmış adamlar aynı atmosferi bu kadar yapabilirlerdi ancaGta 4'ün grafikleri bana nedense çok karanlık geliyor ve Gta 5'ten daha az fps alıyorum.
Ben Trilogy'den bahsediyorumk
grafikleri zaten sağlam bugun bile gta 4 ü oynasak gık demezsin bence gerek yok oynadıgım oyuna bir daha para verip aynı oyunu neden oynuyayım adam gibiyeni oyun yapsınlar![]()
ha okeBen Trilogy'den bahsediyorum