GTA Trilogy remake çıkar mı?

Faruk1986

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,960
Bir sene önce öylesine cilalama yapıp geçmişler. GTA 6 bittikten sonra adam akıllı remake gelir mi bunlara? Gelse iyi satılır bence.

Gelirse en az GTA 6 dan bir kaç sene sonra gelir bence.

sanmam mümkünse gelmesin zaten :D bi kaç mod eklesek gelecek olandan sağlam yaparız

k

grafikleri zaten sağlam bugun bile gta 4 ü oynasak gık demezsin bence gerek yok oynadıgım oyuna bir daha para verip aynı oyunu neden oynuyayım adam gibiyeni oyun yapsınlar :D
Gta 4'ün grafikleri bana nedense çok karanlık geliyor ve Gta 5'ten daha az fps alıyorum.

Gta 4'ün grafikleri bana nedense çok karanlık geliyor ve Gta 5'ten daha az fps alıyorum.
gta 4 ün opti si felaket canım ama karanlık olayı benimde hoşuma gitmese bile amaçaları mümkün oldugunca gerçeği yaklamak oldu bu yüzden gta4 5 e göre çokdaha iyi fizik sistemine sahip ancak bu iyi olmadı örneğin 4 te araba sürmek bile başlarda işkence sonradan alışıyorsun çok daha zor gerçek hayattada newyork aynı yani bire bir yapmış adamlar aynı atmosferi bu kadar yapabilirlerdi anca :D

aynı iğrenç soluk gri

Ekler

• extralarge.jpg
    extralarge.jpg
    101.2 KB · Hit: 22
k

grafikleri zaten sağlam bugun bile gta 4 ü oynasak gık demezsin bence gerek yok oynadıgım oyuna bir daha para verip aynı oyunu neden oynuyayım adam gibiyeni oyun yapsınlar :D
Ben Trilogy'den bahsediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri