- Reaksiyon skoru
- 81
Arkadaşlar az önce Samsung s20Fe snapdragon sipariş ettim ama öncesinde ablam çok ısrar etti iPhone 11 almamı istedi. Sizce pişman olur muyum? iPhone 11 den iyidir dimi s20 fe?
1792 x 828 piksel çözünürlük FULL HD bile değil, LCD ekran siyahlar bile gerçek siyah değil. Benim gözümde ekranı yüzünden leş bir telefondur.sırf ekrandan dolayı iyi tercih yapmışsın diyebilirim iş arkadaşımda 11 vardı güneşte ekranı simsiyah oluyordu.
Ablanın telefonlardan anlamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.Arkadaşlar az önce Samsung s20Fe snapdragon sipariş ettim ama öncesinde ablam çok ısrar etti iPhone 11 almamı istedi. Sizce pişman olur muyum? iPhone 11 den iyidir dimi s20 fe?
Sırf iphone diye 11 i çok iyi bir telefon sanıyordur büyük ihtimalle.Ablanın telefonlardan anlamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
iphone 11 kanka kesinlikleArkadaşlar az önce Samsung s20Fe snapdragon sipariş ettim ama öncesinde ablam çok ısrar etti iPhone 11 almamı istedi. Sizce pişman olur muyum? iPhone 11 den iyidir dimi s20 fe?
Al işte geldi bir tane dahaiphone 11 kanka kesinlikle
kaç kez iphone kullandın kankaiPhone almanın akla mantığa sığar bi yanını bulamıyorum. Bir telefona on binlerce lira bayılmaya ne gerek varki daha ucuza aşağı yukarı aynısı varken.
iphone 11 kanka kesinlikle
İOS her türlü androidden optimize daha uzun ömürlü sayılırıyor. İşlemci bakımından tokatlıyor. Peki paranız yetmediği için iphoenyi kötülemeye devam mı?Al işte geldi bir tane dahaNeye dayanarak iphone 11 hocam.
![]()
Kullanmasına gerek mi var dostum? Özellikler ortada.kaç kez iphone kullandın kanka