Samsung s20Fe İPhone 11 den iyi mi?

Reaksiyon skoru
81
Arkadaşlar az önce Samsung s20Fe snapdragon sipariş ettim ama öncesinde ablam çok ısrar etti iPhone 11 almamı istedi. Sizce pişman olur muyum? iPhone 11 den iyidir dimi s20 fe?

Bir S20 FE kullanıcısıyım. Ben kendi telefonum aldığımda S20 FE 5500 TL, iPhone 7000 TL'ydi yine de aradaki farkı verip 11 almak istemedim çünkü fiyatına değmez. Hele şuan 17 bin tl olduğunu düşünürsek hiç değmez. Ekranı Full HD olmayan bir telefona sırf iphone diye on binlerce para bayılıyorlar. Bence gayet iyi yapmışsınız hocam.

sırf ekrandan dolayı iyi tercih yapmışsın diyebilirim iş arkadaşımda 11 vardı güneşte ekranı simsiyah oluyordu.

sırf ekrandan dolayı iyi tercih yapmışsın diyebilirim iş arkadaşımda 11 vardı güneşte ekranı simsiyah oluyordu.
1792 x 828 piksel çözünürlük FULL HD bile değil, LCD ekran siyahlar bile gerçek siyah değil. Benim gözümde ekranı yüzünden leş bir telefondur.

Arkadaşlar az önce Samsung s20Fe snapdragon sipariş ettim ama öncesinde ablam çok ısrar etti iPhone 11 almamı istedi. Sizce pişman olur muyum? iPhone 11 den iyidir dimi s20 fe?
Ablanın telefonlardan anlamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

iPhone almanın akla mantığa sığar bi yanını bulamıyorum. Bir telefona on binlerce lira bayılmaya ne gerek varki daha ucuza aşağı yukarı aynısı varken.

Al işte geldi bir tane daha :D Neye dayanarak iphone 11 hocam. :)
İOS her türlü androidden optimize daha uzun ömürlü sayılırıyor. İşlemci bakımından tokatlıyor. Peki paranız yetmediği için iphoenyi kötülemeye devam mı?

Geri