A Plague Tale: Requiem FSR 2.1.2 modu ekleme

turquoise.blue

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Arkadaşlar maalesef A Plague Tale: Requiem oyununa performansı artıran FSR modu resmi olarak getirilmedi fakat nexusmods sitesinde FSR 2.1.2 modu desteği sunuldu. Bu modu nasıl oyuna entegre edeceğiniz konusunda basit bir rehber hazırladım. Normalde mod dosyası için nexusmods isimli siteye üye olmanız gerekiyor ama ben size direk indirebileceğiniz şekilde link paylaştım. iyi oyunlar.

* Modu uygulamadan önce sl.common.dll ve sl.interposer.dll isimli dosyaların yedeklenmesi öneriliyor

mod linki: https://www.mediafire.com/file/xeif...ox+Game+Piss+version-9-1-4-1666525724.7z/file

Son düzenleme:
Arkadaşlar maalesef A Plague Tale: Requiem oyununa performansı artıran FSR modu resmi olarak getirilmedi fakat nexusmods sitesinde FSR modu desteği sunuldu. Bu modu nasıl oyuna entegre edeceğiniz konusunda basit bir rehber hazırladım. Normalde mod dosyası için nexusmods isimli siteye üye olmanız gerekiyor ama ben size direk indirebileceğiniz şekilde link paylaştım. iyi oyunlar.

mod linki: https://www.mediafire.com/file/xeif...ox+Game+Piss+version-9-1-4-1666525724.7z/file

Bugün bitirdim ve tek kelimeyle mükemmel oyun ama optimizasyonu leş.6700xt ile 2k high ayarlarda 70fps aldığım yerler de oldu 25fps aldığım yerler de oldu. Bazı yerlerde de 1-2saniye süren FPS droplar geldi ve oyunun üstünden bir hafta geçti hâla bir şey yapmıyorlar. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum yine de

Bugün bitirdim ve tek kelimeyle mükemmel oyun ama optimizasyonu leş.6700xt ile 2k high ayarlarda 70fps aldığım yerler de oldu 25fps aldığım yerler de oldu. Bazı yerlerde de 1-2saniye süren FPS droplar geldi ve oyunun üstünden bir hafta geçti hâla bir şey yapmıyorlar. 3. oyunu sabırsızlıkla bekliyorum yine de
Ben hala oynuyorum bitirmedim ve gayet keyifli gidiyor. Optimizasyon hepimizin keyfini kaçırdı evet. Sahneye göre fps değişmesi normal ama bunda çok yüksek fps değişimi oluyor. Bazı yerlerde ani düşüşlerde cabası zaten ve sanki bazı o yerlerde harita yüklemesinde mi yoksa kayıt yapmasından mı bilemedim o ani düşüş ve takılmaları. Sen fsr uygulamışmıydın ?

Bu muhtemelen modun sürümüdür FSR' ın son sürümü 2.1 diye biliyorum. Gerçi FSR 2.0 dlss' e benziyordu diye dlss olan oyunlara modlanabiliyordu sanırım 1.0' ın aksine
Ben sitenin yalancısıyım, görsel ekledim :)

Ekler

• fsr.png
    fsr.png
    30.3 KB · Hit: 72
Ben hala oynuyorum bitirmedim ve gayet keyifli gidiyor. Optimizasyon hepimizin keyfini kaçırdı evet. Sahneye göre fps değişmesi normal ama bunda çok yüksek fps değişimi oluyor. Bazı yerlerde ani düşüşlerde cabası zaten ve sanki bazı o yerlerde harita yüklemesinde mi yoksa kayıt yapmasından mı bilemedim o ani düşüş ve takılmaları. Sen fsr uygulamışmıydın ?
Fsr modu uygulamadim. Genelde harita yüklemesinden dolayı o takılmalar gibi geldi bana o kadar fazla fareyle o kadar yeri aynı anda optimize edememişler. Normal sahnede FPS 75se yüksek tempolu sahnede en fazla 40a düşer ama bunda 20-25fpse dusebiliyo heleki ilerleyen kısımlarda igniferle bazı şeyleri patlatıyoruz ve o sıralarda FPS düşüşleri çok fazla oluyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri