A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik test

Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

Hocam bu rsr ve fsr desteği rx 6500xt de var mı

20gb ram kullanıyormuş galiba

Aralarında o kadar fark olamaz. Neredeyse aynı güçte bu kartlar.
doğru ama nvidia ile sanki anlaşmaları var gibi daha ilk günde dlss desteği var ama fsr desteği gelmedi. sözde sonra gelecekmiş.

20 bazı yerlerdede 49 gördü ilk dakikalarda dediğin gibi
Evet çok değişken fps ortama göre. Amd de RSR kullanınca akıcı oluyor nvidia kullananlarda yüksek ihtimal dlss ile oynamak zorunda kalacaklar. Ben videoda direk hiçbir ayara dokunmadan ultrada göstermek istedim herkese oyun optimizasyonunun kötü olduğunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paramız pul oldu 🤣🤣 (!)
böyle optimizasyonu kötü oyunlar çıkmaya devam ederse evet :)

6600 bile 30-40fps veriyorsa benim 1650ti ezilir bu oyunda
ilerde güncellemeyle düzeltilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bölümden bölüme mekandan mekana değişiyor fps. oyunu optimizasyon yapmaya uğraşmamışlar adeta.
ilk oyundada aynı sorun vardı gta 5 ultrada 120-130 rdr2'de 70-80fps aldığım sistemle kasmaktan oyunu oynayamadım. ciddi drop ve optimizasyon sorunu var

Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

Kart gerçekten kötü bir kart değil. Orta ayarlarda ve RSR desteğinde her türlü oynatır. 15 aylık garantili 6600ler 3650 tl ye falan satılıyor. Her türlü değerlendirilir

Oyunun optimizasyon sıkıntısı büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,813
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri