Neler Yeni

A Plague Tale: Requiem RX 6600 1080p Ultra grafik test

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

Hocam bu rsr ve fsr desteği rx 6500xt de var mı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet

TahinPekmez

80+ Silver
20gb ram kullanıyormuş galiba

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Aralarında o kadar fark olamaz. Neredeyse aynı güçte bu kartlar.
doğru ama nvidia ile sanki anlaşmaları var gibi daha ilk günde dlss desteği var ama fsr desteği gelmedi. sözde sonra gelecekmiş.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
20 bazı yerlerdede 49 gördü ilk dakikalarda dediğin gibi
Evet çok değişken fps ortama göre. Amd de RSR kullanınca akıcı oluyor nvidia kullananlarda yüksek ihtimal dlss ile oynamak zorunda kalacaklar. Ben videoda direk hiçbir ayara dokunmadan ultrada göstermek istedim herkese oyun optimizasyonunun kötü olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Paramız pul oldu 🤣🤣 (!)
böyle optimizasyonu kötü oyunlar çıkmaya devam ederse evet :)

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
6600 bile 30-40fps veriyorsa benim 1650ti ezilir bu oyunda
ilerde güncellemeyle düzeltilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

bölümden bölüme mekandan mekana değişiyor fps. oyunu optimizasyon yapmaya uğraşmamışlar adeta.
ilk oyundada aynı sorun vardı gta 5 ultrada 120-130 rdr2'de 70-80fps aldığım sistemle kasmaktan oyunu oynayamadım. ciddi drop ve optimizasyon sorunu var

SadeceSeyf

80+ Gold
Arkadaşlar sahip olduğum RX 6600 ekran kartımla A Plague Tale: Requiem 1080p Ultra grafik testi yaptım. Oyun sistem gereksinimleri yüksek olduğu için sonuç çok iç açıcı görünmüyor. Benim görüşüm istediği sistem gereksinimlerini hakedecek grafik ve animasyon kalitesine sahip değil. Yani optimizasyon kötü diyebiliriz. AMD kart kullanıyorsanız yine Ultra ayarlarda RSR kullanarak daha iyi akıcılık sağlayabiliyorsunuz test ettim. Oyun henüz FSR desteği sunmadı sunduğunda AMD kullanıcıları için daha verimli olacaktır.

Kart gerçekten kötü bir kart değil. Orta ayarlarda ve RSR desteğinde her türlü oynatır. 15 aylık garantili 6600ler 3650 tl ye falan satılıyor. Her türlü değerlendirilir

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet

Oyunun optimizasyon sıkıntısı büyük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom