thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,279
24 saat değil üç iş günüAsıl al-satçı ya bi tavsiye vereyim siparişi eft olarak geç 24 saat ödeme vaktin oluyor ve siparişini iptal edemiyorlar
24 saat değil üç iş günüAsıl al-satçı ya bi tavsiye vereyim siparişi eft olarak geç 24 saat ödeme vaktin oluyor ve siparişini iptal edemiyorlar
Dün bende havale yaptım sonra yanlışıkla iptal ettim aradım dedim iptal etmeyinAsıl al-satçı ya bi tavsiye vereyim siparişi eft olarak geç 24 saat ödeme vaktin oluyor ve siparişini iptal edemiyorlar
Eft olunca çekle mi ödüyoruzBen peşin nakit çalışıyorum
hahaha rtx 2060 a giriş seviye diyeni de ilk kez gördümRtx 2060 olmalı en az.
Ertesi gün 16:30a kadar sonra banka kontrolleri başlıyor24 saat değil üç iş günü![]()
Geri alabildin mi hocam sistemi?Dün bende havale yaptım sonra yanlışıkla iptal ettim aradım dedim iptal etmeyin
Yok onlarla uğraşmıyorum ben kart kayıtlı tek tuşla hallediyorumEft olunca çekle mi ödüyoruz![]()
3060'ta girişmiş hocam geçmiş mesajlara bakınhahaha rtx 2060 a giriş seviye diyeni de ilk kez gördüm
udfjıoghjfıkgbkhbjm 100 TL'ye ekran kartı aldığım mahalledeki bilgisayarcının tavsiyelerini dinleyince ben3060'ta girişmiş hocam geçmiş mesajlara bakın![]()
daha ne bekliyorsunuz siz merak ediyorum 1000 TL'ye mi versinlerhayal kırıklığı.
3060 giriş seviyesi sen trde yaşıyorsun sadecehahaha rtx 2060 a giriş seviye diyeni de ilk kez gördüm