RX 570 en stabil sürücü nedir?

xcLerk

80+
Reaksiyon skoru
3
Sapphire RX 570 8 GB Pulse modelini kullanıyorum ve WattMan hataları çoğaldı. En iyi sorunsuz ve stabil sürücü hangisidir acaba?

Sapphire RX 570 8 GB Pulse modelini kullanıyorum ve WattMan hataları çoğaldı. En iyi sorunsuz ve stabil sürücü hangisidir acaba?
kartına hangisi az hata verdiriyorsa odur şu sürücü demek mantıklı olmaz bence ben bu sürücüde almıyorum sen alırsın gibi stabil bu şu için yok yani deneme yanılmayla bulman lazım

kartına hangisi az hata verdiriyorsa odur şu sürücü demek mantıklı olmaz bence ben bu sürücüde almıyorum sen alırsın gibi stabil bu şu için yok yani deneme yanılmayla bulman lazım
Sen hangi sürücüyü kullanıyorsun?

XFX marka kullanıyorum, win11. 22.5.1 whql veya 22.10.3 whql optional olanlar iyi bende.

Aylardır 22.5.1 kullanıyorum. Açık ara şu ana kadarki en stabil driver.

22.3.1 kullandınız mı nasıldır acaba ?

Aylardır 22.5.1 kullanıyorum. Açık ara şu ana kadarki en stabil driver.
Bende de daha bugün 22.10.3'ü kurdum. 5.ay driverı whql olmasına karşın artık çok eski kaldı. 10.ay driverının v3'ü geldi whql hala 2022.5 saçmalık amd biraz daha hızlı ve stabil driver yapmalı fakat 22.10.3 te gayet stabil ve iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22.3.1 kullandınız mı nasıldır acaba ?
eski sürücü tavsiye etmem minimum 22.5.1 kurunuz.

Bende de daha bugün 22.10.3'ü kurdum. 5.ay driverı whql olmasına karşın artık çok eski kaldı. 10.ay driverının v3'ü geldi whql hala 2022.5 saçmalık amd biraz daha hızlı ve stabil driver yapmalı fakat 22.10.3 te gayet stabil ve iyi.

eski sürücü tavsiye etmem minimum 22.5.1 kurunuz.
22.5.1 nerden indirebilirim acaba? amd'den baktım da 22.5.2 WHQL sürücüsü var

O zaman onu indirin bu sabah whql 22.5.1'di 0.0.1 ilerletmişler helal olsun.

whql olan sürümü tercih ederim ama çok eski kaldı o yüzden son sürüm olan whql optional 22.10.3'ü kurdum baya iyi.

helal olsunu iyi anlamda mı dediniz dalga geçerek mi dediniz anlamadım :D

O zaman onu indirin bu sabah whql 22.5.1'di 0.0.1 ilerletmişler helal olsun.

whql olan sürümü tercih ederim ama çok eski kaldı o yüzden son sürüm olan whql optional 22.10.3'ü kurdum baya iyi.
bende 22.10.2 WHQL amd kısmında onu mu indireyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,047
Üyeler
188,201
Son üye
quapra
Geri